Jon E. Helgheim (FrP). Foto: Fredrik Hagen / NTB.

Jon Helgheim (FrP) reagerer på at Solberg-regjeringen, som noe av det siste den gjør, vil stanse HRS-støtten. Han mener store problemer i samfunnet blir dysset ned og løyet om.

Det er i et innlegg på sin Facebook-side at stortingsrepresentant Jon Helgheim går sterkt ut mot hvordan samfunnet forholder seg til debatt om innvandring:

Innvandringskritiske stemmer mobbes, trakasseres og fjernes systematisk. Statsbudsjettet er fullt av organisasjoner som får støtte for å drive med all verdens tull og tøys.

Det var kun én organisasjon som var en kritisk motstemme, den blir nå fjernet fra statsbudsjettet.

Han tar for seg hvilke utfordringer dette handler om:

Innvandring fra Midtøsten og Afrika er blant Norges og Europas aller største utfordringer og har allerede påført en rekke land uopprettelig skade. De økonomiske kostnadene er svimlende og er totalt uansvarlig, skriver Helgheim.

Jon Helgheim beskriver hvordan mennesker i alle deler av samfunnet får sin hverdag endret:

Svært mange elever må legge om sine daglige rutiner for å ikke provosere eller påkalle negativ oppmerksomhet fra innvandrergjenger i skolegården. Utpressing, trusler og ran er svært utbredt i ungdomsmiljøer, og norske elever er veldig ofte ofre for innvandrerelevers herjinger.

Ifølge Helgheim er samfunnet mer eller mindre handlingslammet overfor denne utviklingen:

Det er sannsynligvis bare et fåtall av alle sakene som ender opp hos politiet på grunn av frykt og hevn.

Jeg har ikke tall på hvor mange saker jeg har blitt kjent med gjennom de siste årene, og som hovedregel er mediene helt uinteressert i å formidle hva som skjer.

Han mener hele bosettingsmønsteret endres på grunn av innvandringen:

Bare se til Oslo som nå har blitt en fraflyttingskommune. Etniske nordmenn med barn har for lengst flyktet fra innvandrertette bydeler, og det er utelukkende innvandrere som flytter inn.

Befolkningsutskiftningen er svært dramatisk, men skrives sjelden om.

For Helgheim er tausheten rundt dette svært påfallende:

Å være ærlig om innvandring har en enorm kostnad for de som forsøker. Ikke bare blir du selv hetset og hatet dersom du snakker ærlig om utviklingen, men din nærmeste familie, til og med barna dine, blir dratt gjennom dritten.

Innvandrere har også lært seg hvor ekstremt effektivt våpen det er å komme med rasismeanklager.

Han mener Norge nærmer seg Sverige:

Vi har i Norge vært forskånet fra svenske tilstander så langt. Men utviklingen går i gal retning. Samtidig som problemene øker, blir det stadig mer håpløst å snakke om det.

Helgheim presiserer at han ikke ser på innvandrere som en ensartet og truende gruppe:

De aller fleste innvandrere har aldri gjort noe galt. Men det handler om at et moderne og sivilisert samfunn har helt klare begrensninger på hvor høy innvandring man kan ha fra fremmede og totalt forskjellige kulturer, før kostnader og konsekvenser overgår en kritisk grense.

Innvandrerbefolkningen selv er faktisk de som får det aller dårligst av denne ulykksalige politikken.

Avslutningsvis retter han fingeren mot statsministeren og hennes politikk:

Erna Solberg forsøkte i valgkampen å forsikre befolkningen om at det ikke skjer ting i samfunnet som du ikke får vite om. Hun har stort sett rett i det, men ikke på dette feltet.

Det skjer alvorlige ting i samfunnet vårt som i stadig større grad blir dysset ned og løyet om. Det er de som lyver som overlever, også på statsbudsjettet, sier Jon Helgheim, avtroppende stortingsrepresentant for FrP.

Innlegget er noe forkortet i Documents gjengivelse. 

Les også:

Helgheim reagerer på at Norge har hentet 1.000 fra Kabul: – Kaotiske signaler fra regjeringen

 

Nå er den her! Bestill årets boknyhet, full av sjokkerende avsløringer:

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Nyt høsten med flere gode bøker, bestill også:

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Bli medlem, og få tilgang til alt vårt stoff straks det publiseres:

Gi et bidrag til Document i dag:

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.