Jo Engen-Helgheim. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

– Hva har skjedd med Erna Solberg og Høyre? spør Jon Helgheim (Frp). Han er forundret og skremt av Høyres politikk, og reagerer på statsministerens stempling av vanlige folk.

Erna Solberg har vært på Svalbard for å observere klimaendringer på øygruppen, og fra derfra knallet hun i går til mot Facebook-gruppen «Folkeopprøret mot klimahysteriet».

Statsministeren omtalte de mer enn 140.000 menneskene som er medlemmer av gruppen som blant annet «klimafornektere» og «EU-motstandere», og hun fortsatte:

Det er en samling av personer som er klimafornektere, innvandringsmotstandere, anti-globale løsninger, EU-motstandere – det er en sånn sammensurie dette som sier at den verden vi har i dag, den aksepterer vi på en måte ikke, sa Solberg i et intervju med TV 2.

Engen-Helgheim reagerer kraftig på Ernas stempling, men også det han oppfatter som endringer i Høyres politikk. På sin facebookside skriver han:

Hva har skjedd med Erna Solberg og Høyre? De stopper returer av ulovlige innvandrere, de har en finansminister som mener eldre er et problem, Unge Høyre vil i dag fjerne BSU-sparing for folk som er smarte og fortsetter å spare, de har stortingsrepresentanter som oppfører seg som MDG, de prioriterer å hente terrorister til Norge og i kveld klarte Statsministeren å stemple 140 000 nordmenn som er lei klimahysteri for klimafornektere og innvandringsmotstandere, og dermed klarte hun i samme åndedrag å rakke ned på alle som er motstandere av mer innvandring også.

Jeg er skremt av å se hva Høyre på kort tid har blitt!

Høyre har gjort det svært dårlig på meningsmålingene i det siste. På Nordstats siste måling fikk partiet 18,9 prosent – partiets dårligste oppslutning på 10 år.

Hva har skjedd med Erna Solberg og Høyre? De stopper returer av ulovlige innvandrere, de har en finansminister som mener…

Gepostet von Jon Helgheim am Mittwoch, 26. Februar 2020

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

 

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂