Nattens sending er interessant fordi den demonstrerer at vanlige mennesker – dem det er flest av – utsettes for et massivt angrep fra dem som styrer utviklingen. De er maktsyke, kontrollfreaks, alliert med hverandre over landegrenser og villig til å se gjennom fingrene med nesten hva det skal være, som seksuelle overgrep på samlebånd. Det siste viser til skuespilleren Rose McGowan, som tok ned Harvey Weinstein og underveis oppdaget at han ble beskyttet av Clintons, redaktører, det Demokratiske partiet, alt som kunne krype og gå i det liberale establishment. Alle visste hva Weinstein holdt på med.

Når NRK sier at konspirasjoner om pedofiliringer er en del av paranoiaforestillingene til Qanon-tilhengere, er det fake news. Seksuelt misbruk er utbredt blant liberale eliter, de beskytter hverandre, og noen går etter jenter og gutter. Hvorfor blir ikke dette misbruket gitt den dekningen det fortjener?

Det er skremmende å se og høre så mye om angrep på friheten i én sending. Hollywood er woke, og skuespillere tør ikke mukke. Da er karrieren ødelagt. Men en som tør, er rapperen Nicki Minaj. Hun skrev om kjæresten til en venn av en venninne i Karibien som skulle gifte seg, men vaksinen ødela testiklene hans, og jenta forlot ham. Hvorfor er det ikke lov å stille spørsmål? skrev Minaj og fikk dermed en hel shitstorm over seg.

Men Minaj har 22 millioner følgere på Twitter. Hun har makt. Derfor er hun nå utestengt.

For hver gang avslører Big Tech at de har et brutalt ansikt, og noen nye millioner mister noen illusjoner om at vi lever i et fritt samfunn.

Lara Logan setter ord på hva det handler om: Det handler ikke om helse, ikke om pandemien. Det handler om kontroll. De vil at du skal overgi den verdigheten du er født med og instinktivt forsvarer. De vil bryte den ned. Derfor er det livsfarlig hvis det er oppsetsige som Minaj som nekter å følge ordre.

Den globale eliten forvandler verden til en straffekoloni. Ikke rart de har gått til sengs med Kina.

Fox News’ Peter Doocey spør pressetalskvinne Jan Psaki hvorfor studenter må bruke munnbind innendørs når migranter slipper å bli vaksinert eller undersøkt. Psaki blir irritert og vil ikke forklare hvorfor det er slik, men hun medgir at «ja, de slipper inn uten vaksine».  Og det er ikke små tall. Bare i august dreide det seg om 208.000. Hva er poenget? Ønsker myndighetene at anarki skal spre seg? Kriminaliteten eksploderer, lønningene synker, og boligprisene stiger.

Bente Haarstad skrev onsdag hvordan hun ble behandlet som a piece of shit av NAV og fastlegen. Du skal ikke tro du er noe. Du er en fattig nordmann og skal pent finne deg i å stå nederst ved bordet. Dette er det nye klassesamfunnet, der utlendinger får sitte øverst. Hvorfor er det slik? Hvem har funnet på dette? Denne ydmykelsen? Vi hører at det er slik over hele Vesten. Eliten har gått til krig mot sin egen befolkning.

På toppen av det hele: viruset. Vi vet nå mye mer om hvor det kom fra. En av Kinas mest kjente menneskerettsaktivister hoppet av til USA. Han har fortsatt gode kontakter i Kina, og på høsten 2019 fikk han høre at noe alvorlig var i ferd med å skje i Wuhan. Han forsøkte å varsle amerikansk etterretning, men hadde problemer med å nå frem.

WHO hjalp Kina aktivit med å stenge ned informasjon. Samtidig lot Beijing internasjonal flytrafikk gå som normalt. De visste at de dermed laget en pandemi.

Selv i dag vil ikke norske medier og politikere forholde seg til noe som alle vet som har fulgt med.

Hva skal de gjøre når informasjonen fortsetter å strømme på? Nå kommer journalisten Sharri Markson med sin bok «What really happened in Wuhan?».

Hvis eliten skal beholde makten, må den øke sensuren. Den har malt seg inn i et hjørne og er villig til å ofre befolkningens frihet.

 

 

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂