Doktor Robert Malone er imponerende som fagperson og som menneske. Det at han er begge deler, er det som gjør at man fatter tillit til ham. Hvorfor er det så langt mellom slike mennesker i den norske eliten eller i den vestlige som sådan? Jeg kan ikke komme på en eneste en. Noe har skjedd med Vesten som gjør at det er mennesker med karakter som står for våre verdier, og ikke de som er satt til å forvalte dem.

Ta bare ordfører i Porsgrunn, Robin Kåss, som svarte Tommy Sørbø i Telemark Arbeiderblad. Hvis du skal forsvare griseri, bruker du tiden din dårlig. Sørbø hadde kritisert formannskapet for vedtaket om at SIAN vær så god fikk bekoste vakthold selv. Kanskje ikke den største saken for formannskapet, men holdningen de la for dagen, sjokkerte Sørbø: Rettighetene gjelder bare dem på innsiden, de som tilhører «oss».

Det er ikke så stor avstand fra Porsgrunn til Det hvite hus, der pressetalskvinne Jen Psaki oppfordret Spotify til å sensurere mye hardere enn bare med innholdsadvarsler om kontroversielt innhold. Det syntes hun var altfor puslete.

“It’s a positive step but more can be done,” White House press secretary Jen Psaki said during the daily briefing on Tuesday.

Spotify acted to address the situation after musicians Neil Young and Joni Mitchell asked the company to remove their music from their platform as part of a protest of Rogan’s interviews.

But Psaki called on technology and media platforms to do more to censor what she described as “misinformation” about the virus.

“That certinaly includes Spotifly (sic) she said, mispronouncing the tech platform’s name.

Pressetalskvinne for Det hvite hus oppfordrer en sosial plattform til å sensurere hardere. Det er en utrolig utvikling.

Men Robert Malone er ikke skvetten. Han sier han har et nettverk på 16.000 leger verden rundt som har møtt den samme veggen av sensur og sanksjoner, faglig og økonomisk. Det er klart at disse representerer en stor trussel mot vaksinene og vaksineprogrammet, hvis det fins lik i skapet.

Malone og McCullough tør å tenke stort. De har civil courage. Én ting er makten Big Pharma har, noe annet er at mediene kappes om å angripe leger som bare vil det beste. Enken til Steve Jobs eier the Atlantic, og der skriver journalister at Malone egentlig ikke er forsker, han vet ikke hva han snakker om. Denne artikkelen handlet moderatorene på LinkedIn på basis av da de utestengte Malone.

En lege i et annet land – jeg husker ikke hvilket – forsøkte å få fratatt ham legelisensen.

Den vestlige verden har sett fremveksten av en mobbe- og hatindustri, og den er integrert i statlige organer. Det har kommet lengst i USA, hvor man bare behøver å ta noen grep før man tar skrittet over i en politistat.

I sterk kontrast til Malone står Charles Lieber, som har solgt ut landet sitt til Kina. Lieber var leder for Harvard’s Chemistry and Chemical Biology Department, som hadde forbindelse med Wuhan og forskning i nanoteknologi. Lieber skal ha vist kineserne hvordan man operer inn en chip i hodet på mus. Tony Fauci og Pittsburg-universitet lærte dem hvordan man poder hjernebarken fra aborterte fostre inn i hodet på mus.

FILE – Harvard University professor Charles Lieber departs federal court, in Boston, Jan. 30, 2020, following his arrest on allegations he hid his involvement in a program designed to recruit people with knowledge of foreign technology and intellectual property to China. Jury selection is slated to start Tuesday, Dec. 14, 2021, in the trial of Lieber, the former chair of Harvard’s department of chemistry and chemical biology. (AP Photo/Charles Krupa, File/NTB)

Lieber’s research group at Harvard had received over $15 million in funding from the National Institutes of Health and the Department of Defense, which requires disclosing foreign financial conflicts of interests. The jury found that Lieber had lied about his affiliation with the Wuhan University of Technology in China and a contract he had with a Chinese talent recruitment plan to attract high-level scientists to the country.

He was being paid $50,000 per month by the Chinese university and given $1.5 million to establish a nanoscience research lab at WUT, the Justice Department said in a news release. Lieber was specifically affiliated with China’s Thousand Talents Program, which the department called «one of the most prominent talent recruitment plans designed to attract, recruit and cultivate high-level scientific talent in furtherance of China’s scientific development, economic prosperity and national security.»

Det var en grunn til at Lara Logan kalte Fauci for Mengele.

Malone sa om Pfizer og verdens største hedgefond, Blackrock: Disse menneskene har ingen moralsk kjerne. Han kalte Pfizer et kriminelt foretak. Dere vet, de som har laget alle vaksinene vi tar om og om igjen.

Ingen diskusjon. Sannheten er blitt en fiende.

Hvem ligner vår elite mest på – Charles Lieber eller Robert Malone?

Svaret på dette spørsmålet er forklaringen på hvordan utviklingen av covid-19-viruset var mulig. Vi har ennå bare omrisset av samarbeidet mellom kinesiske og amerikanske forskere, folk som Lieber, Fauci og Daszak.

De sa at det 21. århundre kom til å bli bioteknologiens århundre. Det åpnet med en pandemi som har tatt livet av fem millioner mennesker globalt.

Hvor mange mennesker av kategorien Charles Lieber kan et land tåle før det faller? Og hvor mange som Robert Malone må det ha for å overleve?

Hele vår fremtid avhenger av svaret.

 

Denne boken kommer på Document forlag i år. Victor Davis Hanson er også en fantastisk person, en som gjør en forskjell. Igjen: The Power of One!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.