Sylvi Listhaug, FrPs leder, trakasseres på lederplass i Dagsavisen. Foto: Marit Hommedal / NTB.

I venstremediene er man svært ivrige etter å angripe alt av «feiltrinn» på høyresiden, det skal lite til før spetakkelet er løs. Selv tillater man seg det meste, som å kalle folk «apekatt». Hykleriet er uten grenser.

Sylvi Listhaug er en av dem som titt og ofte får gjennomgå av venstresidens journalister. Hver gang hun sier noe som det kan «reageres på», er mediene ute og hamrer løs. Fra høyresiden tillates svært, svært lite, før pressen lar seg «krenke» på vegne av både den ene og den andre.

Men hvordan er det andre veien?

Det fikk man den 29.7. et svar på da den sterkt venstrevridde og politisk korrekte redaksjonen i Dagsavisen på lederplass omtalte FrP-leder Sylvi Listhaug.

Her presterer avisen å si rett ut at det å diskutere med Sylvi Listhaug, er det samme som «gjørmebryting med en frekk apekatt».

Budskapet er at Listhaug rett og slett skal ignoreres i den politiske debatten, hun skal «ties i hjel». Man skal late som om hun ikke finnes. Det er slik man i Dagsavisen ønsker seg den politiske debatten fremover.

 

Sylvi Listhaug kommenterer selv saken på sin Facebook-side, og er temmelig oppgitt over det som serveres:

Dette er altså en lederartikkel i Dagsavisen. Tenk dere hvordan en samlet norsk medieelite hadde reagert om en riksavis på lederplass kalte Lan Marie Berg for en «frekk apekatt»? Jeg forstår godt at sosialistene i Dagsavisen ikke vil diskutere innvandringspolitikk. For da må de forsvare hvorfor de vil åpne grensene og føre Norge i retning svenske tilstander. De vil også tie i hjel hvordan innvandring er driveren bak fattigdom og økte forskjeller, skriver Listhaug.

Artikkelen kan leses her:

Her har altså den «tolerante og gode» venstresiden, ved den sterkt statssubsidierte Dagsavisen, vist standarden. Nivået er satt.

På Facebook er det mange som gir uttrykk for frustrasjon over dette ufine utspillet fra Dagsavisen. Her er en tilfeldig kommentar:

Dette er jo injurierende. Å kalle en person for slike karakteristikker burde svares med anmeldelse.

Det er klart at dagens politiske tone er blitt noe hardere, men at en rødfarget avis lar den slags pryde spaltene er langt over hva som bør aksepteres. Det er faktisk alvorlig ovenfor demokratiet at en politiker blir trakassert og visselig truet med å ties i hjel.

Innsenderen har et poeng i at det handler om ren og skjær sjikanering i lovens grenseland. Hadde noen fra høyresiden benyttet denne typen karakteristikker om sine motstandere, ville det uansett blitt et enormt ramaskrik, ikke minst fra nettopp Dagsavisen. Hykleriet er grenseløst.

Denne typen ondsinnede personangrep er hva man kan forvente seg fra venstresidens aktivistmedier fremover. Dagsavisen som selv snakker om andres «gjørmebryting», har vist at det  nettopp er i det nederste slammet avisen selv hører til.

Kan man vente seg noen unnskyldning fra den redaksjonen som serverer slikt søppel? Så langt er det stille. Per kl. 1330. 29.7. er ikke den ufine lederartikkelen rettet eller slettet.

Har du ennå ikke lest boken? 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

 

Besøk Document i i frie, sosiale medier:  

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂