Fra stadig flere hold hører vi meldinger om at myndighetene ønsker å legge press på menneskene for at de skal vaksinere seg. De er heller ikke fremmed for å bruke tvang og de får støtte av flere medier.

Myndigheter, medier og Big Tech har i fellesskap valgt å gradbøye ytringsfriheten for å nå sine mål. Når det butter tyr de til tvang. Hva sier det om deres syn på den vanlige kvinne og mann?

Daglig leder Hanne Tolg kom seg ut av Storbritannia før landet ble rødt, hvilket hadde betydd hotellkarantene. Hvordan var det å fly fra Manchester via Amsterdam til Gardermoen? Hvem reiser? På Gardermoen slanget køen seg gjennom hele hallen for de uvaksinerte. Den slags opplevelser gjør at folk tenker seg to ganger om før de reiser. I det minste de uvaksinerte.

I helgen tok youtube ned hele Document-kontoen. Google tålte ikke intervjuet med lege Jørn Eikemo. Pandemien har demonstrert hvor politisk Big Tech er blitt og hvor langt de er villig til å gå for at deres oppfatninger skal være enerådende.

Først var det Trump, nå er det pandemien. Hva blir det neste?

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!
Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!