Danielle Smith, statsminister i Alberta, Canada, er første folkevalgte politiker i verden som kommer med en dyptfølt unnskyldning til de uvaksinerte for at myndigheter forbrøt seg mot deres menneskerettigheter under covid-nedstengningene.

Millioner av plutselige dødsfall

Eftersom vi nu må innse at covid-«vaksinene» ikke stoppet overførsel av viruset og at de i tillegg har forårsaket hundretusener av plutselige dødsfall hos unge, friske mennesker, ble statsminister Danielle Smith spurt om hun ville be om unnskyldning på vegne av provinsen Alberta for regjeringens autoritære behandling av de uvaksinerte:

– Jeg kan med det samme be om unnskyldning. Jeg beklager dypt overfor alle som urettmessig ble utsatt for diskriminering som følge av deres vaksinestatus, jeg er dypt lei meg for det. Jeg byr enhver statsansatt som fikk sparken på grunn av sin vaksinestatus velkommen tilbake.

Enda mere overraskende enn den dyptfølte unnskyldningen var det at statsministeren sa at hun seriøst overveier å gi juridisk amnesti til alle i Alberta som er anklaget for lockdown-forseelser.

Jimmy Dore dekket unnskyldningen grundig på sitt TV-show:




Alberta er første jurisdiksjon i Canada – og kanskje i verden – som ber sine uvaksinerte borgere om unnskyldning for å ha diskriminert dem. Smith vurderer de uvaksinerte som de mest diskriminerte mennesker hun noen gang har bevitnet i sitt liv.

Straffes av Big Tech

Danielle Smith opplever angrep fra Trudeaus regimetro presse og fra de store sosiale medier. Forrige uke kunngjorde Smith at Facebook av ukjente årsaker hadde suspendert kontoen hennes.

– Big tech og statlig sensur er en fare for ytringsfriheten over hele verden. Hvis de kan hindre meg som statsminister i en provins med 4,6 millioner mennesker i å kommunisere; forestill deg da hva de kan gjøre med hver enkelt av oss. Uavhengig av våre politiske tilbøyeligheter må vi alle stå imot sensur.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.