Diplomaten Carl Schiøtz Wibye har skrevet boken Et vaklende Europa som nettopp er utkommet på Document forlag. Wibye har vært stasjonert i flere av de sentraleuropeiske landene og er fascinert av hvordan de to Europa’er er i utakt. Vest-Europa ser nedlatende ned på Øst-Europa, som egentlig burde kalles Sentral-Europa. Disse landene ligger i hjertet av Europa og de har vært bolverk mot invasjoner før sør og øst.

Når Ungarn og Polen, de to fremste i landene som har gått sammen i Visegrad-alliansen, motsetter seg innvandring utenfra, særlig den muslimske, er det fordi de i flere hundre år var under angrep fra det ottomanske riket. Ottomannerne oppga aldri drømmen om å erobre Europa og ga seg ikke før de ble slått ved Wiens porter i 1683.

Denne historiske vissheten lever fortsatt og gjør det umulig for sentraleuropeere å tillate innvadring fra MENA-landene. Ungarn og Polen slår også vakt om kristendommen og den kristne kulturarven. Heller ikke den står særlig høyt i kurs i det avkristnede Vest-Europa.

Nå er det LHQBT som striden gjelder. Ungarn og Polen vil under ingen omstendighet gå med på at de transseksuelles rettigheter utgjør en umistelig del av det europeiske verdifellesskapet. Hvis Brussel og Vest-Europa kjører hardt på tvangskonvertering til LHQBT kan unionen komme til å revne.

Videoen er klar så fort den er ferdig å prosessere på Rumble. Følg oss der!
Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Les også