En deltager med Orbán-maske og ungarsk flagg i Pride-toget i Berlin tøyler en bundet person svøpt i regnbue­flagget med papirpose over hodet den 26. juni 2021. Foto: Markus Schreiber / AP / NTB.

Paradoksene vrimler når makteliten i Vest-Europa, det være seg politikere, medier eller NGO-er, står i kø for å gi Ungarn juling for en lov som forbyr fremming av homo- og trans­seksualitet overfor mindreårige, spesielt i skolen.

Det er altså ikke tilstrekkelig at seksuelle preferanser som avviker fra den overveldende majoritetens, er tillatte og at personer som tilhører de seksuelle minoritetene, ikke diskrimineres. Neida, det er også kjempeviktig, og intet mindre enn en fundamental verdi (siden når?), at mindreårige skal kunne pådyttes homo- og trans­seksualitet i skolen.

Verden går av hengslene på så mange vis, men for den nyere historiens verste politiske klasse er det altså kampen for minoritets­seksuell propaganda rettet mot barn som engasjerer sterkest – uten at noen forteller dem hva slags tosker de er.

Dette kunne kanskje ha vært litt mer forståelig hvis makteliten samtidig gjorde alt mulig annet for å sørge for at minoritets­seksuelle mennesker ble beskyttet så godt som mulig. Men i stedet sørger den for at importen av mennesker til Europa som er fullstendig fiendtlige til homofile, fortsetter ufortrødent. Og den fillerister aldri landene de kom fra.

«Ungarsk homofobi må nedkjempes», skriver Aftenposten på lederplass. Den langt verre muslimske homofobien er det ikke så nøye med. Den underkastede avisen har jo, sågar med en homofil redaktør, tidligere også gitt en pris for «Årets osloborger» til en voldsdømt homofob muslim.

Det er selvfølgelig ikke Viktor Orbán eller andre ungarske politikere som skaper problemer for den seksuelle friheten i Europa. Med islamiseringen er seksuelle minoriteter sannsynligvis tryggere i Ungarn enn i Vest-Europa. Blant den muslimske befolkningen kan det være nok at man motsetter seg foreldrenes valg av livspartner for å bli utsatt for potensielt dødelig vold. Og utenfor Europas grenser kan et homoseksuelt eventyr resultere i dødsstraff og henrettelse.

Men den hyeneflokken som utgjør Vest-Europas politiske elite, har naturligvis ikke baller til å stå opp mot standhaftige muslimer, så det er mye enklere å kaste seg over en sivilisert regjering i et lite land i stedet.

EU fungerer i så måte omtrent som mafiaen eller islam: Det er den indre justisen som er hardest, og psykopater elsker å utøve den. Det ville være en tragikomisk sorti for unionen hvis den klarte å sprenge seg selv på en så latterlig og bagatell­messig sak som denne.

Men sammenligningen med islam er mest presis, for der mafiaen bare bruker makt med sikte på å kunne drive sin skitne virksomhet i fred hjemme, har både islam og kjønns­ideologien Vest-Europa fremmer som EU-religion, ambisjoner om herredømme utenfor eget territorium.

Hvis makteliten virkelig var så bekymret for det de mindreårige blir berøvet av informasjon i skolen, hvorfor er det ingen av dem som tar et generaloppgjør med voldskreftene som har innført et de facto forbud mot å vise frem karikatur­tegninger av islams profet i skolene? Hvorfor blir ingen alarmert over at hærskarer av elever går ut av skolen dumme som brød?

Vi har en politisk klasse som ikke griper fatt i reelle problemer, men i stedet sparker nedover mot vanlige, fredelige mennesker, og lydig underordner seg ideologiske, aggressive mennesker og slikker disse opp etter ryggen. Det er denne søplegjengen som administrerer våre samfunn. Det er ikke rart folk flest har mer enn nok med å beskytte seg selv. Når var det egentlig dette gikk så galt?

Norges rystede utenriks­minister Ine Eriksen Søreide anklager ellers Ungarns regjering for å «forbinde homofili med pedofili», og kommenterer at noe slikt «er helt vanvittig». For sine politiske formål trekker kritikerne den forbindelses­linjen klarere enn ungarerne gjør, men kanskje tampen brenner litt for det.

For man skulle kanskje tro at f.eks. overgreps­skandalene i Den katolske kirken ville ha fått en aldri så liten bjelle til å ringe:

Hardcore pedofile prester forgrep seg for det meste på gutter, og det er en kjent sak at det katolske geistlige hierarkiet lot som om det ikke så en homoseksuell subkultur i preste­seminarene de første tiårene etter den første seksuelle revolusjonen (vi lever nå i den andre). De ansvarlige for unnfallenheten som fremdeles lever, angrer nok på den i dag. Håndteringen av slike saker kan da også meget vel ha spilt en rolle ved pave Benedikt XVIs uventede avgang.

Så om pedofili nå skulle forekomme hyppigere blant homofile enn heterofile, slik det etter mye å dømme gjør, er det da virkeligheten som er et rystende vanvidd for utenriks­ministeren? Det ville jo forklare en hel del, blant annet hvorfor vi lever i et galehus.

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

 

Oriana Fallaci kommenterer også kjønnsideologi i sin bok fra 2006. Kjøp den her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.