Koronaen og koronarelaterte problemstillinger er altoverskyggende, i det som så fint kalles den offentlige diskurs. Frykten skal tvinge oss alle til underkastelse, men hva om korona-viruset bare er en forsmak på hva som vil komme? – Nye og farligere virus er enkle å lage, sier en norsk professor i biokjemi.

Det er Nettavisen som har intervjuet biologiprofessor Audun Helge Nerland: Norsk professor advarer: – Jeg kan lage korona-viruset på fire måneder

– Det har blitt påstått at det er så vanskelig å utvikle denne typen virus i et laboratorium. Men det er ikke tilfelle. Det er veldig lett å lage en ny variant av korona-viruset, eller andre virus for den saks skyld, i et laboratorium, sier Nerland.

– Det har skjedd så mye innen molekylærbiologi siden den gang, så det er enda lettere å manipulere nå. Så det er ingen diskusjon om det lar seg gjøre å utvikle denne typen virus i et laboratorium. En god forsker vil kunne klare å gjøre dette. Det er ikke noe hokuspokus, sier Nerland til Nettavisen.

Tygg på dette et øyeblikk.

Jeg har tidligere brukt ordet ‘maskepi’ som i henhold til Store norske leksikon betyr et hemmelig kompaniskap eller forståelse (gjerne om noe mindre bra). Den gang brukte jeg det om bruken av masker:

Maskespillet – et spill for galleriet

Men, maskepien går mye lenger enn dette. Vår lille redaksjon har ingen medisinsk ekspertise, men vi har ennå vår profesjonelle integritet intakt. Derfor har vi helt siden de første meldingene om et farlig kinesisk virus kom i januar 2020 gjort vårt beste for å holde tungen rett i munnen og gi våre lesere små drypp av motforestillinger i strømmen av frykt som de aller, aller fleste medier løper bena av seg for å kolportere. Godt koordinert med politikere og Big Pharma. Hvem som tjener mest på denne maskepien trenger man ikke være økonomiutdannet ved BI eller handelshøyskolen for å kunne fastslå. Big Pharma har gode tider:

Mye vil ha mer, og fanden vil ha fler

Dette gode, gamle munnhellet passer godt på Big Pharma. De har forlengst varslet at «vi» vil ha behov for nye vaksinepåfyll, kanskje hvert år i hele vår levetid. Nå har de også begynt å vaksinere barn ned til spebarnsalder.

Det passer like godt på Kina. At viruset oppsto i Kina, kan ingen benekte. La oss derfor minne leserne om Dr. Li Wenliang, den kinesiske legen som slo alarm om viruset. Først ble han feiret som en folkehelt, deretter måtte han bøte med livet. Han var en varsler, og det var som varsler han døde, uansett om det rent fysisk var koronaen han døde av.

6. februar 2020 skrev vi om henne:  Legen som slo alarm om viruset er død

Sent samme kveld kom NTB på banen med tittelen, her gjengitt hos ABC Nyheter: Kina starter etterforskning etter at virusvarsler døde

Faksimile fra TV2.dk av Niels Bo Bojesen, tegner i Jyllands-posten.

Litt ned i den saken finner vi følgende opplysning:

Minst 31.000 mennesker er nå smittet av viruset i Kina, der det hittil har kostet 630 liv.

Gå så til Worldometers sider med koronastatistikk, sist oppdatert 9. juni i år. Gå til tallene for Kina og se på kolonnen for rapporterte tilfeller, nye tilfeller og antall døde:

Altså en økning på nokså nøyaktig seksti tusen tilfeller siden februar i 2020. Velger vi å se på kolonnen for antall korona-tilfeller per million innbyggere, havner opphavslandet for dette viruset på 214. plass av alle 220 land som er med i denne statistikken med 63 koronasmittede/million innbyggere. Det betyr 3 døde/million innbyggere.

La oss så se på tre andre land, for sammenligningens skyld:

  • Sverige er på 11. plass (altså det 11. hardest rammede landet i verden) med 106,584 tilfeller/million innbyggere, og 1430 døde/million innbyggere
  • Norge er på 101. plass, med 23,379 tilfeller/million innbyggere, og 144 døde/million innbyggere
  • Nigeria er på 193. plass med 792 tilfeller/million innbyggere, dvs 10 døde/million innbyggere

Norge og Sverige kjenner dere alle til. (I parentes kan det legges til at India, som vi jo har hørt har så forferdelige tilstander, ligger fem plasser bedre an enn vår eget land. De har hatt 21,019 tilfeller/million innbyggere, mens dødstallene per million innbyggere ligger litt over Norges med 261/million innbyggere).  Jeg valgte ut Nigeria fordi jeg jobbet for FN i det landet, blant annet med malaria. Nettopp malaria gjør at millioner av nigerianere knasker malaria-middelet hydroksyklorokin.

USAs president Donald Trump holdt muligheten for en laboratorielekkasje åpen, og viste entusiasme for hydroksyklorokin som legemiddel for koronapasienter.

Men siden de politiske aktivistene hos det vitenskapelige establishment anså Trump som en slags fiende av vitenskapen, var det alltid om å gjøre å diskreditere ham på alle mulige måter, omtrent som antisemitter forholder seg til jøder.

På den måten har aktivistene scoret et spektakulært selvmål: De har i stedet påvist at vitenskapelige miljøer kan bli vitenskapelig korrumpert dersom den politiske motivasjonen er sterk nok. (Document, 3.6.21)

Takket være biologiprofessor Audun Helge Nerland vet vi nå at det er enkelt å lage et koronavirus. Vi vet langt mindre om vaksinene, men ingen kan nekte for at de også er eksperimentelle. Er det da så fjernt å tenke seg at noen har hatt en finger med i spillet, på begge sider av reagensglassene..?

Vaksinen er et stort eksperiment, og det samme er viruset

Kanskje burde flere ta av seg bindene, ikke bare de de har foran munnen, men også de folk tviholder på å ha foran sine øyne og sin kognitivitet?

God helg!