Det lakker mot slutten Uke 19 i 2021, og i kveld har Rebecca Mistereggen vridd øret på Kent Andersen til han gikk med på å lage et «Covid Spesial»! Endelig skal seerne få en skikkelig seriøs gjennomgang av historiens mest eksetemsuperoptikjempefarlige sykdom noensinne, for nå har vi vandret rund som maskerte zombier et helt år, i et lukket apokalypse-land mens folk dauer som fluer rundt oss. Eller gjør de det?

I kvelden sending skal vi slutte og tulle, og heller oppføre oss som voksne folk, ta covid, munnbind og Erna på politisk korrekt alvor, og absolutt ikke på noen måte gjøre narr av våre heroiske politikere, som naturligvis bare gjør sitt aller, aller, aller beste, og naturligvis bare for DEG! For politikere på toppen av samfunnsstigen kan naturligvis ikke gjøre noe galt.

Foruten å harselere med verdens minst pandemiske pandemi, har vi også som redaksjon gått gjennom fakta og fiction, og skal lose deg gjennom skjærgården av påstander og sprø teorier. Hva vet vi egentlig, og hva vet vi ikke? Vi har ikke funnet bevis for at vaksinen inneholder mikroroboter som gjør deg til slave av Bill Gates, eller at Aliens står bak, men neimen om alt henger på greip for det.

Og som alltid blir det en oppsummering av sentrale nyheter du aldri får høre noe annet sted, tullprat, avsporinger, ukens sau og dikt. Det blir også en overraskelse, for nå er prøetiden over, og Ukens Sammenzurium skal videreutvikles!

Velkommen til kveldens sending.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.