I kveldens utgave av «Dagsorden Helg» går Rebecca Mistereggen og Kent Andersen gjennom nyhetsuken som gikk, med den vanlige blandingen av alvor, humor, utfall og innfall. Vi ser på det absurde hjerneviruset «klimahysteri», som har rammet Norge hardere enn Kinaviruset, og oppsummerer hva som har skjedd i det enda mer absurde Sverige.

Men vi starter i USA, hvor eliten endelig har fått på plass en president som ikke helt vet hvor han er. Vi snakker om Rotevatns kostbare klimaglipp og hans manglende kompetanse til å styre historiens største teknologiske og økonomiske samfunnseksperiment. Og dessverre blir vi nødt til å snakke om covid – som ikke bare Kent er møkka lei, men som holder på å kvele hele landet. Og neste uke blir det enda verre, for Voldemort følger ikke reglene, og virus bryr seg ikke om statsministre.

Det vi dessverre ikke byr på i kveld, er nytt navn på helgeprogrammet, ny profil, ny drakt og ny jingle. Det viser seg nemlig at ting tar tid, koster penger, og krever ressurser. Men kanskje neste uke? Følg med i kveld, ellers kan du begynne å tro på hva NRK og eliten forteller deg!

Få med dere denne perlen av en musikkvideo som blir aktuell i kveldens sending, og husk å abonner på Rasmus Gozzis YouTube kanal:

Se våre daglige sendinger på YouTube og Rumble. Dagsorden har premiere kl. 21 seks dager i uken. Programmene kan også sees på våre Facebook-sider,  og de kan høres og lastes ned som podkast på PodBean. Abonnér og få varsel om ekstrasendinger. Kveldens sending ser du her så fort den er klar på YouTube. Kveldens sending starter 21:00 som planlagt:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.