Det er en uke siden sist, og forfatter og kommentator Kent Andersen og journalist Rebecca Mistereggen er tilbake for å ta oss gjennom ukens nyheter. Denne lørdagens sending er en reise i identitetspolitikkens dobbeltmoralske og absurde univers, klimahysterikernes åpenbare løgner, koronakrisens konsekvenser for enkeltmennesker og sport.

Hvor er det blitt av klimakrisen? Må vi ha eksperter til å fortelle oss løgner vi lett kan avkle ved å bare kikke ut av vinduet? Hvorfor har det seg slik at politiet aldri har nok ressurser til å etterforske tyverier, vold og beskytte borgerne, men kan møte opp mannssterke når en personer handler uten munnbind? Hvorfor kan homofile se verden fra sin vinkel, mens heterofile mennesker blir beskyldt for iboende og systematisk homofobi, bare fordi de er heterofile? Og hvor er egentlig feministene når menn som føler seg som kvinner kan stikke av med unge jenters sportsstipender?

Det er spørsmålene Andersen og Mistereggen søker svar på i kveldens sending. Dessuten etterlyser de en egen «hoffpoet»!

Dagsorden premierer på YouTube og Rumble kl 22:00. Programmet går i reprise på våre Facebook-sider en time senere og som podkast på PodBean.

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂