Det er slutten av Uke 17 i 2021 og som vanlig i Ukens Sammenzurium gjør Kent Andersen og Rebecca Mistereggen en oppsummering av ukens hendelser, nyheter, og absurditeter – for de kloke menneskene der ute som begynner å lure litt på om folkene som styrer Norge inn i islamisme, EU-koloni og energifattigdom er riktig vel bevart.

Det blir diskusjon om flaggloven, bistandspenger og det siste innen islam og klima. Andersen og Mistereggen byr på en rekke skrekkeligheter, men har også noen særdeles gode nyheter å dele denne uken og inviterer derfor til champagnefest!

Det blir som alltid sport, ukens sau og dikt.

Velkommen til kveldens sending.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.