Ukens Sammenzurium er tilbake med sesong 2. Velkommen tilbake til Norges viktigste, ærligste og vondeste ukerevy! Denne søndagen oppzummerer Kent Andersen og Rebecca Mistereggen tiden mellom forrige sesongavslutning og den nye tiden vi nå går inn i.

Det har ikke vært mangel på politiske og samfunnsmessige absurditeter, rariteter og komplette kortslutninger, til tross for at Ukens Sammenzurium har hatt pause. Det har vært valg, USAs flinkeste og mest populære president noen sinne har gått på et par smell, det har vært klimabrøl og Andersen og Mistereggen har testet kollektivtransporten nord i landet. Første episode er ikke noe mindre en godtepose med gull, altså.

Det blir selvfølgelig sport, musikk og værmelding!

Sesongens første episode kan ses på Odysee og Rumble. Vi går live på Odysee og Facebook 20:30 en halv time før sendingen starter – bli med oss i chatten og still spørsmål direkte.

Så snart vi har opprettet live streamen blir direktelinks til Odysee og Facebook streamen lagt til her:

Gå til live streamen på Odysee! (Link tilgjengelig 20:30)

Gå til live streamen på Facebook! (Link tilgjengelig 20:30)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.