Vi fyrer av tredje episode i sesong tre, på overtid, hvor vi skal gjennom ukens politiske blundere, tabber og politisk korrekte kortslutninger. Det blir analyser og innsikt i nyheter du aldri har hørt om, fordi subsidierte media vil beskytte deg og gi deg «safe space» så du ikke blir krenket eller opplyst.

Og denne uken skal det handle om ekstremisme!

Ekstremismen renner jo over og det er nazister bak enhver busk, skal vi tro venstrevridde medier og myndigheter. Det lages handlingsplaner her og handlingsplaner der, men det er forgjeves for alle er jo nazister!

Trump er nazist, Putin er nazist, Zelensky er nazist, katter er nazister og alle gjemmer seg bak små busker ute i naturen. KentBecca har derfor tatt på seg oppdraget med å rydde opp i denne forvirringen.

Vi skal til Kina, Sverige (selvfølgelig), USA, det blir WEF-nyheter, sport og annet moro.

Velkommen til Ukens Sammenzurium!

Link til facebook streamen!

Videospilleren kobles opp til live-streamen kl 20:57 — oppdater da denne siden og trykk deretter på play-ikonet

 

Lag en Sammenzurie-konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! (Vi avslutter Odysee-streamen før live-chatten, etter rulleteksten. De som ønsker å delta i live-chatten, etter sending, må følge med på Rumble eller Facebook)

(Kontakt dan@document.no hvis noe mangler / ikke er tilgjengelig)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.