Ukens Sammensurium er den uhøytidelige oppsummeringen av nyhetene i uken som gikk – for norske media er som kjent fulle politiske og samfunnsmessige absurditeter, rariteter og komplette kortslutninger, fra politikere som gjerne vil ha respekt og beundring, men ikke alltid gjør seg fortjent til det.

I kveldens show ser radarparet KentBecca nærmere på hvordan Facebook var nede i 6 timer og skapte en angstpandemi ingen har sett maken til siden forrige pandemi. Vi ser på nobelprisen, bønnerop, og hvordan samfunnet berikes av jubel over at kunstneren Lars Vilks er død.

Etter en uke med fred er Taliban også i gang med å krige igjen, og øgler fra verdensrommet har inntatt jorden.

Sist, men ikke minst introduserer vi programposten «Bokhjørnet« – hvor barnebøker som vil spre nyrasisme står i fokus. Som vanlig kommer vi heller ikke unna klimahysteriet, eller den moralske supermakten Sverige, hvor alt bare går bedre og bedre. For de kriminelle.

Det blir kåring av Ukens Sau, og naturligvis blir det nok en brennheit værmelding i disse opphetede klimatider.

Følg med på direktechatten på Facebook og Odysee fra klokken 20:30. Showet starter klokken 21:00 og reprisen lastes opp til Rumble etter noen timer.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Vi er live på Facebook

Vi er live Odysee

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.