«Ukens Sammensurium med KentBecca» er  høyst uformelle oppsummeringen av ukens nyheter, galskap og absurditeter som du har hørt lite eller ingenting om i manistream media. Dette er showet for alle som er litt smålei resirkulerte kjendiser i «Nytt på Nytt» med politisk korrekte selvfølgeligheter noen fortsatt ler av.

Som alle vet er uke 43 den skrekkeligste uken i hele året – som om ikke eliten og globalistene klarer å levere horrible nyheter og kriser på løpende bånd for sine egne samfunn. I kvelden episode fem av  2. sesong er det derfor duket for blodig alvor, flere creepy politikere og enda flere horrorhistorier fra Sverige som sender både blodtrykket, håret og latteren til værs!

Jada, dette blir haloween spesial! IKKE se dette showet hvis du ønsker sove i kveld. På en annen side har jo hjernedøde globalister dressert de fleste til å tro at dommedag er rett rundt hjørnet, og bare klimaavgifter og «fredens religion» kan redde oss og skape fred, samhold og paradis på jord, så vi regner med at folk er tykkhudede!

Vil det bli morsomt eller skrekkelig? Vil det bli Bokhjørnet og været? Vil det bli knivkamp, blodsprut og dødelig alvor, eller vil Rebecca endelig blir kurert for sin hetrofili hos psykologen? Vil vil bli sensurert av Facebook igjen?

Det får du bare vite hvis du følger med på UKENS SAMMENZURIUM! Showet Erna og Jonas elsker å hate!

Del, vipps og følg oss, ellers vil monstret under senga spise deg i kveld!

Vi sees i live chatten rundt 20:45. Selve showet starter 21:00.

Lag dere en konto på Odysee her så får vi poeng til å klatre i algoritmene. På forhånd takk!

Kjøp Kents bok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.