Kampen mot Kinaviruset er over og Ukens Sammenzurium er tilbake! Denne søndagen oppsummerer Kent Andersen og Rebecca Mistereggen hva som har foregått, mens Kinaviruset har herjet redaksjonen. Det skal selvfølgelig handle om togreiser og kanapeer.

Men det er ikke bare griske statsledere som har fråtset seg gjennom luksusmenyer i Glasgow, vanlige folk har blitt utsatt for angrep både i Norge og England – og det blir et dypdykk i hvor berikende multikulturen gjør samfunnet vårt.

Velkommen til episode 6 av sesong 2 med Ukens Sammenzurium.

Selve Ukens Sammenzurium varer de første 50 minuttene. Resten er en live-stream der vi kommuniserer med de i live-chatten. De stiller oss spørsmål og kommer med ønsker om å spille av seksjoner fra sendingen de ønsker å se igjen. Dette har blitt veldig populært så vi velger å ha det med i opplastingen etter at vi har avsluttet streamen.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.