Denne uken har vært en gavepakke til Ukens Sammenzurium. Ikke bare har det rødgrønne byrådet i Oslo gått av, det er sådd mistillit til Löfvens regjering i Sverige, PST kalkulerer terrortrusler basert på krenkometeret, klimahysteriet varsler økonomisk død over den svenske landsbygda – men størst av alt: Faktisk.no feiler episk når de forsøker å redusere Document til et «høyreorientert og innvandrerfiendtlig» nettsted.

Kent Andersen og Rebecca Mistereggen tar deg gjennom alle absurditetene og nedgangen forårsaket av globalistenes amisbjoner om the Great Reset, økt innvandring, bærekraftsmål, islamisering, grønt skifte, sirkulærøkonomi, vindkraft i norsk natur, kontantløst samfunn, felles flagg, myntenhet, hær, og alle de andre sinnssyke samfunnseksperimentene som globalistene skryter av konstant og gleder seg til å gjennomføre, helst før 2030 – for å forhindre jordens undergang.

Det blir sport, værmelding og Grønnjævlig Helg. Andersen og Mistereggen byr til og med på psykodrama!

Velkommen til oppsummering av uke 24 i Ukens Sammenzurium!

Se vår premiere kl 21:00 på Sammenzuriets egen Facebook side og chat med oss live!

https://www.facebook.com/UkensSammenzurium

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.