Enda en uke har passert i det herrens år 2021 og den har vært full av oppturer og nedturer. Vi retter, i motsetning til NRK, en feil vi har blitt gjort oppmerksomme på. Journalist Kent Andersen har funnet fram kalkulatoren og regner på klimakostnader, for hva koster det egentlig å investere i, drifte og selge vindkraft? Andersen kalkulerer på inn og utpust, og dissekerer  de nye investeringene Nicolai Tangen har gjort på vegne av det norske folk.

Rebecca Mistereggen og Andersen sjekker inn med Biden, Bidens nye klimarådgiver, strukturell rasisme i Norge og tar temperaturen på de humørløse woke-fascistene.

Det blir selvfølgelig dikt, ukens sau og forhåpentligvis litt glede.

Velkommen til Ukens Sammenzurium!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.