Ukens Sammenzurium er tilbake etter en liten pause. I kveldens episode går Kent Andersen og Rebecca Mistereggen gjennom det plutselige nære og absurde vennskapet mellom LO og NHO. Hva i all verden kan de ha til felles som gjør at de plutselig arbeider på samme side?

Som vanlig i Ukens Sammenzurium oppsummeres noen av ukens hendelser, nyheter, rariteter og absurditeter på nyhetsfronten. Det har ikke blitt mindre å ta av etter den lille «miniferien» til Andersen og Mistereggen.

Det blir selvsagt sport, ukens sau og dikt. Kanskje blir det en værmelding også?

Velkommen til søndagens sending, kl 21:00 på YouTube, og på Ukens Sammenzuries egen facebook side kl 22:00!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.