Denne søndagen i Ukens Sammenzurium går vi nøye inn i viktigheten av grønt kosthold og hvor mye det vil bety for samfunnet, gitt at våre folkevalgte fortsetter å lede landet inn i det grønne skiftet, på tvers av politisk legning. Men skal gresshopper spises rå, eller må de varmes opp? Hvor skal vi få varmen fra?

Som vanlig holder KentBecca ingenting tilbake. I kveldens sending får du se innslag om Ronny fra Stovner, Grønnjævlig Helg, og en helt ny post – Klimakokken. Ikke gå glipp av live-sendingen kl 21:00!

Det blir selvsagt oppzummering av ukens viktigste nyheter og kuriositeter!

Glem ikke at det kommer bonusklipp etter rulleteksten, og at vi sitter i studio og kommuniserer direkte med dere! Da kan dere stille spørsmål og komme med ønske om reprise av favorittklipp. Vi gleder oss til det, og ikke minst gleder vi oss til kveldens sending.

Velkommen til episode 7 av sesong 2 med Ukens Sammenzurium.

Selve Ukens Sammenzurium varer de første 50 minuttene. Resten er en live-stream der vi kommuniserer med de i live-chatten. De stiller oss spørsmål og kommer med ønsker om å spille av seksjoner fra sendingen de ønsker å se igjen. Dette har blitt veldig populært så vi velger å ha det med i opplastingen etter at vi har avsluttet streamen.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.