Doc-TV sendes fast kl 20:00 på hverdager. Onsdag gikk Rebecca Mistereggen og filmfreak Kent Andersen på pressevisning av storfilmen Sound of Freedom, som har Norgespremiere fredag 27. oktober. Filmen har tjent inn bedre enn flere store Hollywood-storsatsinger i USA i sommer, likevel høster den merkelig kritikk både i utlandet i Norge, hvor f.eks Filmweb kaller filmen en religiøs thriller koblet til konspirasjonsteorier. Står Sound of Freedom til prøvelse?

Tross Filmwebs shady kritikk, har etterspørselen etter filmen, som er bygget på en sannhistorie, vært stor i Norge. Fredag kan det norske publikum nyte en av årets mest spennende, velproduserte og drivende action-thrillere. I kveldens sending deler Kent Andersen og Rebecca Mistereggen sin filmopplevelse, og tar en gjennomgang av kritikken filmen har mottatt i Norge. Vi har en klar konklusjon:  Kom deg på Kino!

Velkommen til Dagsorden.

Rumble:

Podbean:

Trailer med norske undertekster, på YouTube:

Obs! Vår YouTube-kanal fikk en advarsel mandag 16. oktober og vi får dermed dessverre ikke streamet eller lastet opp sendinger til YouTube på 1 uke.

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper. Ønsker du å møte likesinnede oppfordrer vi deg til å bli med i et av våre lokallag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.