Det går aldri tomt for nyheter fra Sverige eller klimapolitikk. I ukens sending tar forfatter og journalist Kent Andersen og journalist Rebecca Mistereggen oss gjennom den nyeste galskapen i klimahysteriet – for er det virkelig slik at global oppvarming kan forårsake kuldebølge? Er det derfor svenskene må dresseres med dommedagsfilmer fra Hollywood?

Det er ikke bare dommedag ala Hollywood Sverige satser på, de gjør også en innsats for å ivareta «svenske tilstander», og det er over grensen til det absurde.

Vi skal en rundtur på det europeiske kontinentet, en snartur innom Midt-Østen og oppsummere hva som har skjedd i Norge den siste uka.

Erna Solberg har fylt år og norske politikere er i det gavmilde hjørnet, på vegne av den norske befolkning selvsagt og det er ikke Erna som får presang, men terrororganisasjonen Hamas. Kanskje graver norske politikere i de bunnløse lommene for å veie opp for hvor forferdelig det er å være minoritet i Norge?

Mens Sverige satser på Hollywood-filmer, tar Erna Solberg sikte på å bruke FNs sikkerhetsråd til å tale klimahysterikernes sak. I mellomtiden blir nordmenn advart om at vann og avløp kan bli mer enn dobbelt så dyrt.

Det blir dikt, ukens sau og sport. Velkommen til Dagsorden Helg.

Gå ikke glipp av Dagsorden! Vi er på YouTube og Rumble kl. 21 seks dager i uken. Programmene kan også sees på våre Facebook-sider og de kan høres og lastes ned som podkast på PodBean. Abonnér og få varsel om ekstrasendinger. Kveldens sending ser du her:

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.