Først flere uker etter stormingen av Kongressen den 6. januar i år, fikk den nå avgåtte sjefen for Kongress-politiet vite om FBIs advarsler om at det kunne bli opptøyer. Samtidig har FBI, ansporet av radikale Demokrater, samlet inn mobil- og datatrafikk for alle som var nær og i Kongressen 6. januar. Det som nå utspiller seg i USA kan kun karakteriseres som ekstraordinært.

FBI-advarsel om «krig» i Washington nådde ikke polititoppene

Samtidig som de forskjellige politienhetene forsøker å legge skylden på hverandre for at sikkerheten sviktet da Kongressen ble stormet, har FBI nå sanket mobil- og datatrafikk på alle som var nær og i Kongressen 6. januar.

Hans Rustad og Geir Furuseth starter kveldens sending i og med USA, men har også blikk for hva som skjer i Norge. Erna Solbergs 60-årsdag kommenteres, den svindyre karbonfangst-fantasien Langskip likeså.

Angrepene på ytringsfriheten, nå sist ved ECRI / Europarådets belæring av Norge som vil kunne bety en innskrenkning av ytringsrommet både for politikere og majoritetsbefolkningen blir selvsagt også behørig kommentert.

Europarådet belærer Norge om behandling av minoriteter

Se Dagsorden på YouTube og Rumble kl. 21 seks dager i uken. Programmene kan også sees på våre Facebook-sider  og de kan høres og lastes ned som podkast på PodBean. Abonnér og få varsel om ekstrasendinger. Lenke til kveldens sending ser du her:

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.