DocTV

Lørdag 25. september var den verdensomspennende dagen mot 5G. Det var det få i Norge som visste om, men her fra demonstrasjonen i Amsterdam. Foto: Sodis Vita

Teknologioptimister får støtte av presse og politikere, og gleder seg til 5G-teknologien blir rullet ut i Norge. Miljøvernforbundet mener 5G vil bli et mareritt for personvernet, demokratiet, helsen og miljøet.

Ragna Heffermehl leder Norges Miljøvernforbunds 5G-avdeling. Denne uken besøkte hun Document Dagsorden for å fortelle hvorfor folk flest, politikere og media burde interessere seg mer for skyggesidene ved denne teknologien.

 

Du kan se alle våre Dagsorden-sendinger på vår YouTube- kanal DocumentNo. Vi er de første til å beklage at våre sendinger ennå ikke har den standarden vi streber etter. Men, vi jobber på spreng for å bli bedre, og håper lesere og seere har tålmod og overbærenhet  nok til å verdsette våre sendinger.

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Les også

-
-
-
-
-
-
-