Alle kjenner referansen til Titanic; skipet som «ikke kunne synke«. Når landets klima- og miljøvernminister – fra partiet Venstre – i beste sendetid på NRK sier ‘nei’ til et eventuelt nytt Johan Sverdrup-felt, som til overmål bærer navnet til en tidligere statsminister fra partiet Venstre, ja da synes troen på velferdsstatens utømmelige lommer synes å være beslektet med fantasien Titanic.

Dagens sending handler om norske politikeres evne til å lete etter et «isfjell» som kan synke velferdsstaten. La oss først ta Johan Sverdrup-feltet:

Sverdrup-feltet nedbetalt, bare 16 måneder etter oppstart

Så et par skjermdumper fra dagens utgave av Politisk kvarter for å anskueliggjøre hva det vil bety for Norge å si ‘nei’ til et eventuelt nytt oljefelt på linje med Johan Sverdrup-feltet. Slik altså landets Klima- og miljøvernminister vil:

Isfjell på rekke og rad

Dette er ikke det eneste eksempelet Hans Rustad og Geir Furuseth tar frem i dagens utgave av Dagsorden. Her er et sitat fra en annen sak som også taes opp i sendingen.

Men i en slik situasjon er det tidligere statsråder står i kø for å skrive under på opprop om å få hentet IS-kvinnene «hjem».

Det er et slags dødsønske i det.

En mental reise: Dansk pass i 2011, i dag IS-flagg på Facebook

Lurer du fortsatt på hvorfor du begynner å bli lei av MSM?

Se Dagsorden på YouTube og Rumble kl. 21 seks dager i uken. Programmene kan også sees på våre Facebook-sider  og de kan høres og lastes ned som podkast på PodBean. Abonnér og få varsel om ekstrasendinger. Lenke til kveldens sending ser du her:

[arve url=»https://www.youtube.com/embed/3r3a861_g3A» /]

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.