I Norge virker det som at våre politikere tror at vi er velsignet med en helt atmosfære. Derfor elektrifiseres sokkelen, slik at gassen heller kan brennes i Tyskland. Effekten på klimautslipp er null, men titalls milliarder av skattemidler forvitrer.

Norge er et av verdens mest elektrifiserte land, men våre politikere er ikke fornøyde. Dette ser vi blant annet i den massive satsingen på batteribiler. Nå sier flere store bilprodusenter at nok er nok, og satser heller på biler drevet av bensin eller diesel.

Ola Borten Moe fikk stor oppmerksomhet og mye skryt da han slaktet norske klimatiltak på NRK Debatten. Men er han ikke egentlig bare nok et eksempel på hykleriet i norsk politikk?

Disse tingene diskuterer Erling Marthinsen med Kent Andersen i dagens sending.

Velkommen til Dagsorden.

 

YouTube:

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.