I kveldens utgave av “Dagsorden Helg” går radarparet Rebecca Mistereggen og Kent Andersen gjennom nyhetsuken som gikk, og som vanlig blir det alvor, spøk, surrealisme og forundring – for vi lever i “interessante tider” som aldri gjør nyhetene kjedelige…med mindre du ser på NRK:

Denne uke viser vi hvordan samfunnet er i gang med et Monopolspill, og som vi alle vet: Her må man prøve lykken, gå hele veien rundt brettet for å ende opp der man startet, rykke rett i koronafegsel, og når en til slutt vinner og stikker av med alle pengene, så taper alle de andre. Særlig hvis man setter familiens sleipeste blåruss til å være banken. Dessuten blir det mye om Erna, Covid, IS-kvinner som plutselig er vestlige igjen, og naturligvis den største og styggeste vitsen av dem alle: Sverige. 

“Dagsorden Helg” er en uformell ukesrevy. Se også våre daglige sendinger “Dagsorden” på YouTube og Rumble, som har  premiere kl. 21 seks dager i uken. Programmene kan også sees på våre Facebook-sider, og de kan høres og lastes ned som podkast på PodBean. Abonnér og få varsel om ekstrasendinger! Også husk å vippe da dere – ellers blir det bare NRK på oss alle.

Vi sees i YouTube chatten!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.