Tammy Bruce ord: Demokratene er blitt en rasistisk mobb. Hvordan kan hun si det? Tenk etter hvordan Nancy Pelosi oppførte seg under Trumps state of the union-tale: Når den var over to hun bak ham og rev den i stykker, ark for ark. Dette er ikke hennes privat eiendom, det er offisielle papirer, men Pelosi ville demonstrere sin ytterste forakt for mannen som sto over henne i rang.

Vi hører det ene eksempel etter det andre på at Demokratene gjør som de vil.

Senator Tim Scott fra Nord-Carolina holdt opposisjonens tale etter Biden, slik tradisjonen er. Tim Scott slo fast at USA ikke er et rasistisk samfunn. Ikke før var han ferdig før hashtaggen Uncle Tim begynte å trende på twitter. Den fikk lov til å gå viralt i 12-14 timer før den ble tatt ned.

Venstresiden viser sitt sanne ansikt og det er ikke pent.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.