Tavle

Tim Scott er republikansk senator fra South Carolina, og blir her (fra 1:32) intervjuet om venstresidens og Demokratenes stadige bruk av ordet «rasist». Hvis de samme velgerne som stemte på republikaneren Scott, som er svart, også stemte på republikaneren Trump – eh, hvordan blir dette til rasisme?

Arbeidsløsheten blant afro-amerikanere er den laveste siden 1969, Trump har fått vedtatt en ny kriminallovgivning med spesielt fokus på å bistå afro-amerikanske menn, han har gått inn for mer forskning på blodsykdommen SCD som rammer afro-amerikanere i langt større grad enn andre andre – Scott ramser opp.

Scott mener man nå lukter frykt på venstresiden, som konsistent har trukket rasist-kortet mot ulike presidenter i flere tiår, i det siste til og med Demokratenes egen Nancy Pelosi. Frykten for et nederlag i 2020 bringer frem de nedrigste argumenter og påstander, påpeker han.

Den store faren ved stadig å misbruke rasisme-begrepet, er at det mister innhold og kraft den dagen det virkelig gjelder. Og hvem er da taperen? Ikke de som slynger ut rasist-anklager i øst og vest.

 

Fox News

 

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!