Trump har helt siden tiltredelsen støttet politi og forsvar. Det er disse som skal beskytte ham og borgerne. Politiet er under press, både fra Demokratene og en tiltagende anti-politi mobb blant minoriteter. Her fra begravelsen til politikvinnen Miosotis Familia i Bronx 11. 2017. Foto: Brendan McDermid/Reuters/Scanpix

Tidligere var de uenige på normalt vis. De hadde også normal omgang med opposisjonen. Både politikerne og deres partnere hygget seg sammen på sosiale tilstelninger. Nå ser det ut til å være om å gjøre for Demokratene å brunbeise Republikanerne for enhver pris; ingen uttalelse er for grov — uansett sannhetsinnhold. Det er ikke få ganger at Trump har blitt kalt for rasist eller at han liksom støtter “white supremacy”, selv om han har tatt avstand fra dette flere ganger. Det er ikke få ganger flere afro-amerikanere har beskyldt ham for rasisme, ironisk nok samtidig som det har vært en historisk lav arbeidsledighet under nettopp Trump blant minoritetsgrupper, som bl.a afroamerikanere og latinamerikanere (se artikkelen “Study reveals ​U.S. Minority Groups Have Made Historic Employment Gains Under Trump Administration” i westernjournal.com).

Trump og Republikanerne har hatt et spesielt fokus på problemene som ulovlig innvandring skaper i USA. De er et helt unødig tilskudd til all annen type kriminalitet, de tar jobbene fra lovlige borgere og de stemmer faktisk også ved valg i USA. Lenge har det vært påstått at det er en konspirasjon at de påvirker valget i kun én retning, men nå har det gått så langt at selv venstrevridd massemedia triumferende sier at Republikanerne om kun kort tid aldri vil kunne vinne et valg igjen — siden majoriteten av  latinamerikanere, afro-amerikanere og asiater stemmer på Demokratene uavhengig av hvilke saker de stiller til valg for. Hvite amerikanere derimot stemmer noenlunde likt på hver side — men fordelingen varierer i forhold til valgløftene.

Det blir stadig tydeligere at Demokratene formelig går ut av sitt gode skinn for å skaffe nye stemmer til partiet via grenseløs innvandring. De sakene som fremmes er fullstendig uten bakkekontakt. Demokratene har hele tiden vært imot en mur mot Mexico, og imot begrensninger i forhold til innvandring fra Asia og Afrika, til tross for at kriminalitet og vold blomstrer spesielt godt i de statene og storbyene hvor Demokratene har flertall. Det er et faktum at velgerne stemmer utifra demografi, som vist til følgende sitat fra artikkelen “​California’s changing demographics will further doom Republicans” i L.A Times:

“Kort fortalt er Republikanernes kjernegruppe hvite mennesker og de er en minkende del av Californias populasjon. Demokrat-støttende latinoer og asiater har det blitt flere av. Dette mønsteret er forventet å fortsette. Dette skjer ikke bare i California, men nasjonalt. Det er bare her det skjer først”, sier strategiker for Demokratene BoB Shrum.

Samtlige presidentkandidater for Demokratene strakte nylig opp hendene da spørsmålet var om de støttet gratis helsetjenester for illegale innvandrere, i MSNBCs nylige debatt dem imellom. ​Dette er naturligvis noe skattebetalerne må betale regningen for — samtidig som de selv må betale egne dyre forsikringer for å få samme behandling. Ikke overraskende er dette upopulært blant Trumps velgere, men det er merkelig at slik radikal forskjellsbehandling overhodet blir foreslått i et land som til de grader er basert på at ingen skal få noe om de selv ikke bidrar. Dette er i praksis et helt nytt velferdssystem beregnet på de som er ulovlig i landet, samtidig som USA får stadig flere hjemløse og trengende blant sine egne lovlydige borgere.

Det siste hodeløse forslaget fra de stadig mer venstrevridde Demokratene, er ​“New Way Forward Act”​. Denne er på ikke mindre enn 4.400 ord og er så radikalt innvandringsvennlig at den kommer til å rasere hele samfunnsstrukturen i USA — og likevel er det helt stille i media. Det er nesten så en kan tro at de forsøker å snike den ubemerket inn bakveien. Ett av forslagene er at kriminelle innvandrere ikke skal kunne utvises om de har blitt dømt til fengsel i mindre enn 5 år, og at skattebetalerne skal betale for å hente tilbake hundretusener av dømte kriminelle som allerede har blitt utvist. Det skal heller ikke være kriminelt å krysse grensen ulovlig, og ingen som er dømt for kriminalitet utenfor USA skal ansees som kriminelle. Dette åpner for en helt hemningsløs import av tunge kriminelle fra Mexico og andre steder. Mildt sagt risikofylt når vi vet at ​USAs sørlige naboer har noen av verdens høyeste drapsrater​. ​(se artikkelen “Murder rate by 2020” i worldpopulationreview.com).

Om innvandrere blir dømt til mer enn 5 år, kan en dommer beslutte at det skal gjøres unntak av familiære årsaker, eller om utvisning bør stoppes på grunn av spesielle offentlige hensyn. Som om dette ikke er surrealistisk nok, så står det også i forslaget at det er ​“hvit overlegenhet”​ å mene at ulovlig innvandring til USA er kriminelt! For å sperre inne illegale innvandrere må grensevakter kunne bevise i retten at de er farlige, eller kan rømme — men de kan ikke bruke deres rulleblad fra et annet land som bevis. Spesielle hensyn trer inn om de er transseksuelle, er under 21 år, eller ikke snakker engelsk og en tolk ikke er umiddelbart tilgjengelig. Med andre ord vil det være vanskeligere å arrestere illegale innvandrere enn egne borgere i USA.

Fra 2002 til 2018 har nesten 500.000 kriminelle blitt utvist fra USA. Om dette lovforslaget går gjennom, vil alle disse komme inn under den nye ​“the right to come home”​, og i praksis ha rett til fri transport tilbake til USA og fri behandling i helsevesenet. Dette høres helt utrolig ut, men faktisk har 44 Demokratiske representanter i Kongressen – eller nesten 20% av de demokratiske representantene – allerede stemt for dette forslaget.

I Norge har vi en stereotyp om at amerikanerne er spesielt strenge hva gjelder kriminalitet og innvandring. Men faktum er at de har noen av de mest ekstreme globalistene representert i de høyeste haller. Dersom Trump taper i 2020, er det ikke godt å vite hva de vil finne på.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.