Vi ser på resultatene av Aps landsmøte. De toneangivende trodde de skulle kunne dra Ap i «progressiv» retning, dvs samme som Demokratene i USA. De lyktes bare delvis. Støre snøt dem for halve seieren da han satte foten ned for legalisering av narkotika (det kalles avkriminalisering, men går ut på det samme). Legalisering av narko er en viktig del av woke-kulturen og gjør folk føyelige og sløve. De nyrike mogulene vil gjerne ha arbeidsmaur som røyker marijuana hver dag. Man later også som om narko ikke styrker kartellene.  Det er uhyggelig at man kan ha en slik diskusjon uten å diskutere kriminalitet og de unges misbruk. -Alle får tilbud om kokain, sier yngstemann når han kommer hjem. Hvilken verden lever Ap-politikeren fra Bergen i, firebarnsmoren, som sa at hun trodde de unge ikke hadde noe problem med narkotika, Et ungt menneske kan få fremtiden ødelagt på noen uker.

Men abortsaken vant venstrefløyen. I praksis er det nå fri abort til uke 18. Det er en dramatisk utvikling.

Ap tror de marsjerer mot en lysende fremtid, men de utløser en motkraft. Folk ser at dette er noe helt annet. En likegyldighet for unge liv, og det ufødte. Skal dette være solidaritet?

Mediene og politikerne tror de kan velge for oss hva vi vil se og hva vi tenker. Tror de vi er imbecile?

Document skrev om Abdirahman Abdikhaliq Abdiwahab (28) som er etterlyst av politiet i Oslo. Saken hans kom opp for retten i februar, men han uteble. Politiet hadde pågrepet ham etter flere svært brutale overfall på kvinner mens han var ute på prøve etter en forvaringsdom. Likevel slapp de ham ut. Den kvinnelige statsadvokaten ville heller ikke ha ham utvist til hjemlandet Somalia, da det er så mye vold der. Dette er surrealistisk. En voldsmann som nesten lykkes å kvele flere kvinner til døde, og slår ned en homofil gutt på bussen, blir forskånet fra utvisning fordi han kan komme til skade i hjemlandet.

Disse beslutningene vitner om en mentalitet og i sum er den helt ødeleggende for samfunnet.

Det er også Aftenpostens oppslag om at innvandrere er fornøyd med at det er satt grenser for ytringsfriheten. De er ikke like sterke tilhengere av ytringsfriheten, får vi høre.

Dette er holdninger Aftenposten har dyrket frem i lang tid. Nå bærer arbeidet frukter og Aftenposten kan si seg fornøyd.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.