T.S.

Dette er skrevet fra verdens ende, til dere som gjenkjenner endetidstegnene. For de som har instinkter og forstår noe er ravende galt mens globalistene svinser kloden i selvbekvem heksedans. Som Pesta (i flertall) i Kittelsens tegning når hun demonisk tar seg opp trappen for å smitte oss alle med det nye Kung Flu viruset fra Kina, for det er her vi befinner oss. Sekulære og mette, i annen etage, opphøyet, – tror vi, samtidig dupert til å bære maske som liksom skal beskytte mot et aerosolt virus med en partikkelstørrelse som ikke engang kan observeres i et lys-mikroskop. Masken var et dehumaniseringsgrep for afrikanske slaveeiere. Å ikke se et ansikt, å ikke gjenkjenne ansiktsutrykk for et barn, ikke nærhet, men alltid et stykke stoff i mellom deg og den neste. Bra ikke Buber eller Levinas lever i disse dager.

Vi har opplevd renessansen og den industrielle revolusjon. Vi har sendt peileutstyr til Mars, men så! – det er vel egentlig bare å lukke vinduer, trekke ned gardinene, være så elegante vi klarer, grine og elske om hverandre, for vi har blitt underkastet islam gjennom masseinnvandring og dens påfølgende fornedrelse fra de moralsk gode som har nektet oss kritiske spørsmål. Vi har blitt dupert av klimahysterikere og nå skal vi vaksineres til det genetisk ugjenkjennelige for i det hele tatt få lov å bevege oss, mens såkalte faktasjekkere, samtlige på den ytterst moralske venstresiden, hevder alt som har å gjøre med virkelighet er feil og konspiratorisk. Vi er slagne, og mens De Gode fortsatt hærføres av dekonstruksjonismen til den pedofile voldtektsfilosofen Foucault og en god dose Marx, hvitknokes vi andre mens vi klamrer oss til masten, så imens Nazi-leger og deres assistenter ( en aldri så liten tidsforskyvning) tvinger fanger til å delta i medisinske forsøk som kan resulterte i død, traumer, misdannelse eller permanent funksjonshemming, arbeider toppsjiktet med å utstede vaksinepass snarest mulig.

Vi ser det hver dag, men de fleste ser ikke noenting. Dyret fra Åpenbaringen blir tredd nedover hodene våre.

Tenk om: en Eivind Trædal skulle belære oss om klima, eller en Rune Berglund Steen om Rasisme. Tenk om vi skulle få kostholdsråd av Belgias helseminister eller Lars Gule skulle instruere oss i etikk. Tenk om NRK var Sannhetsminesteriet eller familien Brundtland skulle ta oss i skole vdr lojalitet og hvilke tanker det er moralsk fordelaktig å ha. Vel, dette er dessverre ikke noe «tenk om». Det er et stykke av den kaka som er vår hverdag og virkelighet.

Svensk skoleidrett er nå ødelagt av skjeggete menn fra Afghanistan som smiler med gulgrønne tenner farget av khat og hevder de er mindreårige, mens barneskolelærer Lisa Lotta er euforisk over den kulturelle berikelsen disse søte små forhåpentlig vil gi, og i mellomtiden sørger noen andre i denne berikende kulturen å bombe politistasjoner eller brenne noen tyvetalls biler hver bidige dag forutsatt at de tar seg tid mellom skuddvekslinger og gruppevoldtekter. I Malmø er det bare tidsspørsmål før du ikke lenger får bilforsikring, for hvilket forsikringsbolag kan vel punge ut med prisen for dette daglige kalas.

Amerikansk kvinneidrett blir nå ødelagt av menn som identisiserer seg som kvinner, og vi skal bli underholdt i beste sendetid av Caitlyn Jenners katt – nei, det var visst en hund som identifiserer seg som katt.

Joe Biden ødelegger Amerika like raskt som MDG har ødelagt Oslo, og bak speilet lurer en globalist med vaksinesprøyta si for en…, dvs begrepet pandemi finnes kun i ord, ikke i dødstall, skal vi forstå FHIs (Folkehelseinstituttet) egne tall, siden ordet pandemi ble endret av WHO i 2009 til ikke lenger å gjelde dødstall. FHI anslår at risikoen for å dø av korona er 0,12 prosent for den norske befolkning i helhet.

  • Gjennomsnittsalderen på de døde er 84 år.
  • FHI oppgir at «det er ikke alltid mulig å skille om pasienten har dødd av eller med Covid-19».
  • 87 prosent av de døde er registrert med minst én underliggende kronisk sykdom.
  • Jeg tipper vaksinen kommer til å gjøre vei i vellinga innen et års tid, mye mer effektiv i sin destruksjon enn selve viruset.

Det var enklere når galskapen var avgrenset, som i Sodoma Gomorra, men nå ender vi som saltstøtter som Lots hustru alle som ser, for det handler ikke lenger om å snu seg mot Gomorra for å forvandles, Gomorra er rundt oss på alle kanter. Vi ender som byster formet av våre tårer – så kan de hvite av oss bli kastet i sjøen av en fjollete kunststudine som skal hvitheten til livs, mens hun kneler i sympati med BLM hvert friminutt ved Statens Kunstakademi for å vise sin lojalitet til den nye bevegelsen.

Black Lives Matter og Antifa er som hver en vinge på marxismens mare. Ser man på opptøyene som ble utløst av drapet på den notorisk kriminelle pornoskuespilleren Floyd, var dette gnisten, slik brunskjortene eller Mussolinis svartskjorter behøvde for å starte herjinger i gatene.

Vi har fått en ny kultur og kunnskapsløs klasse som ikke har noe å gjøre med Martin Luther Kings visjoner, men hvit manns slaveri – ja det skal disse amerikanske Blitzerne til livs. Javel! Start da med den muslimske verden som holdt 10 ganger så mange slaver, eller ta et oppgjør med det afrikanske kontinent som holdt på med dette lenge før den hvite mann kom på banen. Og mens dere holder på å rive ned skulpturer, for guds skyld glem at det var den hvite mann som avskaffet slaveriet, ellers påfører dere bare unødig snublefot i deres egen marxistiske kjepphest.

Statistikk på politivolden disse er så kjempesinte på støtter heller ingen av deres ønsker, for et klart ønske er det, finansiert av blandt andre Soros, å destabilisere og skape splittelse. De nye ikonoklastene (billedstormere) som trenger safe-spaces når andres meninger blir for overveldende er kulturens evig tapere. Ikke like flinke som Al-Qaidas sprenging av buddhaene i Bamiyan riktignok, men litt flinke er de, og nå er det vestens kunst som får unngjelde, uavhengig om skulpturene representerer personer som har hjulpet og støttet svarte eller ikke. Spiller ingen rolle, bronse er fienden i deres kunnskapsløse higen etter destruksjon deres mål. Lite visste jeg, at Trump skulle vise seg å bli vår tids ikonodul (forsvarer av bilder), og patetiske kunstnere, nymarxismens nyttige idioter.

Den selvgode middelmådigheten stiller ikke spørsmål, men dømmer selvsikkert ut fra femtehåndsinformasjon. Femtekolonismen benytter ord som konspirasjon, klimafornekter, rasist, islamofob og antivaxxer for å underkjenne eller legge sannheten død, for middelmådighet evner ikke å reflektere på egenhånd og selvgodheten løfter dem elegant ut av deres ikke-erkjente uføre.

Det er godt å være selvgod og middelmådig, for de fleste avisene er på middelmådighetens side. TV er på middelmådighetens side, og den selvgode middelmådighet – medienes årsak til eksistens.

Dette er flokken, dette er det politiske kaklekoret, papegøyene, og hva betyr så dette i praksis, jo, vi får underholdningsprogram fra Sannhetsminesteriet som Nytt på Nytt, som hver eneste fredag setter av tid til å latterliggjøre FrP eller den lavtflyvende heksa Hege Storhaug. Så kan vi jo for underholdningens skyld dele opp ordet Underholdning; under holdning, altså en lavere form for holdning, men Pytt Pytt, etterpå får vi jo virkeligheten presentert av Sannhetsminesteriet gjennom Kveldsnytt som kan fortelle oss hvor fæle jødene er eller at muslimske terrorister egentlig er hvite, så er balansen for en etterplaprer gjenopprettet.

Nestekjærligheten forsvinner med islam. Vi trenger kristendommen – sårt. Vi trenger å lære å snu det andre kinn og vite at det kun er den ufeilbarlige som kan steine en voldtatt jente på Grorud.

Vi trenger ingenting av islam, det vi trenger å vite at alle mennesker er skapelser av den samme gud, om noe sånt eksisterer. Individet er likeverdig, ikke kulturer. Vi trenger ikke dogmer som lar en IS brud bli sadist av verste sort, eller politikere som ikke tror dette er tilfelle.

Det vi trenger er refleksjoner som er så vidtfavnende i sin forsåelse av tiden vi lever i, at en vaksine som ble hasteprodusert hvor produsenten ikke kan stilles til ansvar ikke er et alternativ til vårt gudegitte immunsystem. Vi trenger ikke høre fra en infantil autist hvis far var en hard-core Planned Parenthooder at vi alle MÅ vaksineres, ja, oss alle 7 milliarder. At vi ALLE trenger, muligens en vaksine hvert år for alle de muterende coronaene, og dette til den nette sum av trettiørten trilliarder som indirekte, via Gabi og andre org som delfinansieres av Bill og Melindas «veldedige» organisasjon vil produsere «helse» i uoverskuelig fremtid.

Så har vi de ansvarlige av oss, de med permanent munnbind og kjempefin batteribil. Forurenser like mye som en ny dieselbil og det kun i produksjonssammenheng, med masker som sprer mikroplast og truer miljøet i større grad enn toalettslukt q-tips og tamponger, men de er gode selv om de ikke vet vindmøller sprer enorme mengder mikroplast eller dreper innsekter i tonnevis når de ikke hugger vingene av ørn, eller fattige små melaninmettede hender som iherdig skraper ut tungmetaller i de «ansvarliges» fremdrifts tjeneste. For det er ikke resultat som teller, men intensjon. Vibrasjonene vindmøllene produserer i bakken dreper biller og mark og andre småting som lever der nede og «snur» jorda så jordsmonnet blir fornyet og fruktbart. Men dette er underlagt det brennende ønske om å ta affære – offentlig angi eller bli kjempeindignert på den tullingen som ikke bruker munnbind på treningsstudio.

Så til dere som har en stilling hvor det er påkrevet maske fra morgen til dere går hjem på ettermiddagen – kondolerer!

Puste inn sitt eget CO2 8-10 timer hver dag, ja, hva kan man vel egentlig si. Og til dere jeg ser alene i bil med munnbind: dere bør vaksineres, jo raskere jo bedre for dere fortjener det.

Dere støtter antagelig vindmøller og fossil utfasing. Dere stoler blindt på myndighetene og benytter intellektuelle støttehjul som, rasist, islamofob eller konspirasjonsteorist hver gang dere står fast i kunnskapsgjørma når dere debatterer agrivert på Facebook.

Jeg er monarkist i hjertet, men ønsker å slippe idealistiske monarker som støtter FN´s bærekraftsmål som minner om noe en misse-konkurent rakrygget og frivolt ville lirt av seg. Når jeg ser Kronprinsen med FN-pins som skal signalisere bevissthet, bærekraft og besluttsom humanisme et cetera, er det fristende å ta for seg noen av «konkurransens» utfordringer. For eksempel bærekraftmål nr 5. Likestilling mellom kjønnene. Lykke til med den når vår nye WOKE kultur har etablert hundre og ørten kjønnspronomen og kvinnepanelet i FN hovedsaklig består av muslimske menn som vet kvinnen kun er verdt en halv mann. Og ikke at jeg vet hva traktorlesbene i Ottar bedriver for tiden, men sist jeg sjekket var det den kvinneundertrykkende rosa legoen som stod på dagsorden.

Nr 13: stoppe klimaendringene. Igjen denne imbesile troen på at sola, som er en million ganger større enn jorda, ikke har noe med temperatursvingninge på jorda å gjøre, slik den har gjort siden tidens morgen. Jeg er fristet til å avvikle monarkiet på disse to punktene alene, men det kommer mer, faktisk 15 gode intensjoner til. Jeg skal kun kommentere et par til, men sjelden har ordtaket; veien til Helvete er brolagt med gode intensjoner vist seg mer presis.

Så kommer vi over til havet i punkt nr 14, for her snakkes det om forurensing og rovfiske. Dette er så dumt at det nesten hadde blitt søtt om det ikke påvirket oss alle. For dumme mennesker er onde. De er ikke bevisst onde, men deres gjerninger i mangel på intelligens som er en forutsetning for bredere analyse og empati, ender ofte i ondskap. Her får vi så Davos-gjengens hodestupse forelskelse i Parisavtalen som tillater nettopp den verste av dem alle i forurensning, nemlig Kina, å doble sine utslipp frem i mot 2030. Sammen med de to andre verstingene India og Indonesia. Ingen produserer mer plast emballasje og annet søppel og giftig utslipp enn denne treenigheten, men de skal fortsatt få tømme tonnevis av søppel daglig i Ganges og Yangtze som så renner ut i verdenshavene og blir et siste måltid for en sulten skilpadde eller delfin. Kina er dessuten «flinkest» på overfiske. Haien er utrydningstruet på grunn av kinesere som dumper 100 kg hai etter å ha skåret av 1 kg finner til bruk i suppa si.

Det er en dobbeltmoral i dagens politikk og løgnaktige medier som på grunn av manglende kunnskap og politisk slagside skaper kløft mellom mennesker. Det er de som ser denne utviklingen, så er det de som stoler blindt på et politisk farget media som tror Erna Solberg gjør dette fordi hun er et godt menneske. Overhodet ingenting med at hun ønsker seg en toppjobb som Jens, det gikk jo så greit etter å ha bombet et av de mer velfungerende muslimske landrene, Libya, tilbake til steinalderen. Han ville ha gjort det samme igjen uttalte han, totalt uten skjemsel over å ha forårsaket moderne tids største slavehandel. I dag kan du finne bunter av sorte hengende opp ned etter føttene på markedet, og du kan til odel og eie rekvirere en av disse ulykkelige for den nette sum av 200 $. Dette er Stoltenberg og Halvorsens ettermæle.

Ja, jeg vet denne teksten er et eneste virrvarr av innskutte bisetninger, men å navigere etter prinsippet om å ha tunga rett i munnen er en tilfredsstillende balansegang i en håpløs til. Som å balansere over en avgrunn på stram line, forutsatt at tunga er rett, og ikke minst en inspirerende måte å raljere over samtiden/vår nye endetid på. For hva var det kunstneren var i besittelse av under renessansen som ble ansett som bindeleddet mellom Gud og menneske – jo, Inspirasjonen. De underliggende irrganger som produserer uvante koblinger.

Sånn til sist i bærekraftsmålene er det jo relevant å nevne punkt 17, som mener samarbeid må til for å nå målene.  Å lese alle punktene er som å lese en skolestil fra en sjetteklassing som vil vel, men ikke aner noe om kausalitet eller har kjennskap til historien. For hvordan skal vi kunne samarbeide når Saudi Arabia styrer menneskerettighetskommisjonen i FN, eller at vi alle må underlegge oss Sharia dersom Cairoavtalen skal  være et gyldig substitutt for Menneskerettighetserklæringene for en muslim? Hvorfor forstår ikke politikere islam er en normativ lov-religion mens kristendommen er deskriptiv. Hvorfor fokuseres det på muslimhets, når muslimsk terror er på godt over 35 000 hendelser siden 2011.

Knivstikking er nå en dagligdags affære i hovedstaden. Bilbranner, voldtekter og fornedringsvold. I mens sitter noen i fullt alvor og mener vi må fokusere på den høyrevridde volden og trusselen! Hvilken vold og trussel? Dette er skuffe vs teskje, men jeg regner med gutteroms-soldater ivrer etter en stilig samfunnskommentar og det å mene noe «betydningsfullt» i en tid med altfor mye tilgjengelig informasjon og et ønske om å bety noe.

Jeg er imot enhver muslimsk paddehatt med halvmåne (moske) og mener vi burde gjenreise enhver stavkirke som ble brent av fjortiser med oppned kors på underarmen for å fokusere på vår egen historiske arv. Jeg mener vi bør styrke historiefag, filosofi og komparative analyser i grunnskolen. Og med dette mener jeg å forby 68ere og nymarxister å undervise. Ungene våre bør få vite hvilket rovdyr Muhammed var i forhold til Guds lam, og hvilke konsekvens dette har og har hatt for menneskesinnet og menneskeheten. Kausalitet burde bli et mellomfag, og alle burde lære om Rembrandts suverene semiotikk fremfor fordummende kunsthistorie som konstruerer psykologiske variabler forut for et verk.

På tross av tid: Hvorfor er Rembrandt suveren i forhold til Nerdrum. Hvorfor er Titian tyngre enn Francis Bacon. Hvirfor er Bjørn Ransve bedre enn Sargent, eller hvorfor er sannheten viktigere enn Marthe Michelet. Rett og slett; hvorfor er noe bedre og mer viktig enn noe annet.

Objektive størrelser, hverken mer eller mindre!

Hvorfor er Munch så veldig mye bedre enn Bjarne Melgaard, eller mer Sokratisk – hvorfor er noe så mye bedre enn noe annet?

Kvalitet handler i stor grad om de som behersker de fysiske lovene bedre enn andre. Forstår du strøkets semiotikk kan du bygge en form innenfra og ut som suverent trumfer en fargelagt avgrenset tegning. Komposisjon og kontrast utkonkurrerer lett eleganteri. Abstraksjonsforståelse trumfer naturlig gjengivelse, og villet galskap er sjanseløst mot en eksistensiell natur.

Når vi mister målene våre vet vi ikke lenger hvor langt et langskip er. Vi tror bare det er veldig langt siden ordet langt ligger i navnet. Det blir subjektivt. Jeg kan aldri bli hermafroditt selv om jeg skulle finne på å identifisere meg med en. Når vi ikke vet hvor fortørnet en MDG´er egentlig er. aner vi heller ikke konsekvensene av galskapen som holder roret eller hvor nær isfjellet vi i virkeligheten er.

Vårt naboland er med stor sannsynlighet ødelagt for all fremtid, og land etter land følger samme skjebne på grunn av islam, media, og kunnskapsløse karrierepolitikere. Når vi lar mediene slikke medhårs vet vi sannheten tørker ut. WOKE er like lett og kognitivt fortørnet som Joe Biden, og like relativ som en forbifarende sky skifter fasong hvert sekund. Skal vi la en Lars Gule lære oss om empatiens akademiske selektivitet for en hjemvendt IS kvinne blir det som Göring skulle gi omvisning for barn i IG Farben forkledt som Willy Wonkas sjokoladefabrikk.

Konsistens er substans i en eller annen form. Kunnskap er troverdighet i en eller annen form. Det er så mye dysfunksjonelt som er så viktig for våre makthavere fordi de vet emokratisk opportunisme vinner valg. Miljø-Lan vil antagelig aldri kunne forstå at en vindmølle raserer naturen i et hurtigere tempo og produserer flau energi i forhold til olje. Erna har neppe stusset over at Saudi Arabia, med kvinner i burka, representerer menneskerettighetene, eller at Cairoerklæringen fordrer sharia.

…… forstå noen, hvorfor ingen stusser over disse totalt feilslåtte antagelsene til å tro de har rett denne gangen: Ps: Alt i anførsel er mine kommentarer.

1970: Vi vil gå inn i en ny istid innen år 2000. (Kanskje ikke helt riktig.)

1976: Global nedkjøling vil forårsake verdenskrig innen år 2000. (Vel, ikke denne heller slo til.)

1989: Global oppvarming og stigende havnivå vil fjerne hele nasjoner fra kartet innen år 2000. (Så hvordan kunne man samtidig med denne spådommen fortsatt fullfinansiere og forsikre en mansion i vannkanten i Miami?)

1990: Vi har 5 til 10 år på å berge regnskogene. (Vel, jo mer CO2 desto grønnere blir skogene. Dette er elementær fotosyntese.)

1999: Isbreene i Himalaya vil være borte om 10 år. (Nope, men de reduseres)

2000: Snø vil snart være noe som tilhører fortiden. (Og i år (2021) har vi nær sagt hatt snørekord over hele verden:)

2002: Isbjørnen vil stoppe reproduksjon innen 2012. (Vel, isbjørnbestanden er vel den høyeste som er registrert på nesten 40 år. Dette har også med at jakt er forbudt.)

2005: Mer enn 50 millioner klimaflyktninger innen år 2010. (Eh, nei!)

2007: Global oppvarming vil føre til færre orkaner. (?)

2008: Arktis vil være isfritt innen 2013. (Nope på den også.)

2012: Global oppvarming vil føre til flere orkaner. (Bestem dere!)

2014: Den vitenskapelige debatt er over. Det må handles nå! (Eh, nei!)

2017: Vi har 3 år på å unngå klimakatastrofe. (Nei på den også:)

2018: Vi har kun 12 år på oss å redde kloden. (NEI!)

2019: Massedød av insekter truer verden. (Muligens på grunn av vindmøller og monsanto-produkter i en gitt fremtid dersom klimafantastene kommer til makten)

2020: Nye varmerekorder (Det hadde jo i så fall vært bra så hadde vi kunnet feriert i hjemlandet og etterlatt mindre karbonavtrykk, men nei på den også.)

2021: ? Global oppvarming forårsaker globale kulderekorder! – eller hvite menn står bak det hele!

konklusjon: Eneste en klorofyllfantast er i besittelse av er sin egen naivitet og politisk vinning.

Ok, så hva er løsningen, eller muligens riktigere – hvordan kommer vi videre? Vel, den amerikanske valgkampen fortalte vel egentlig alt vi trenger å vite: Joe Biden ble behandlet som et barn og hans korrupsjon feid under teppet av en partisk presse i et åpenbart stjålet valg, mens Trump ble bombardert og latterliggjort. Resultatet av politikken spiller liten rolle når målet er total kontroll og korrupsjon. Mao – vi kommer ikke videre! Globalistene med sine løgnkampanjer og manipulering sørger for det. Vaksinepass for å få bevege seg etter gjennomført PCR testing, ikke ulik den egypterne utførte på sine slaver for å pirke borti hypofysen og passifisere dem, mens faktasjekkere kan berolige oss med at det er IKKE dette som skjer. Men at pinnen du får gjennom nesa og rett i hjernebarken inneholder det kreftfremkallende stoffet ethylen oxyd som skal smøres rundt der inne en ti sekunders tid, det sier faktasjerne fint lite om!

Jeg vil ha en debatt med fire virologer, to for og to imot vaksine og en kineser som forstår tissefanten ikke blir større av å fortære oppkværnet nesehorn. Jeg vil ha fire ledende eksperter på miljø, to for og to imot det de hevder er klimakrise. Jeg vil ha debatt mellom fagpersoner, og ikke Biden-lulling fra kjøpte og servile journalister. Jeg vil ha en journalist som faktisk har lest koranen og forstått at dette innholdet er normativt for enhver muslim, ellers kan ikke personen kalles muslim. Jeg vil vite solas betydning for klima, ikke Une Bastholms følelser, men jeg vil IKKE for alt i verden at NRK skal velge deltagere for å få en «balansert» debatt. Jeg vil vite hva Parisavtalen fører til på sikt, ikke Ernas kåthet for en plass i parnasset med sin fete ettergivenhet.

Dersom påskebudskapet holder tritt, og ikke blir forbudt som en ekskluderende feiring slik ordet jul nå er et problem for våre kravstore nye landsmenn som heller kjøper skytebane til barna sine istedenfor å integrere seg, samtidig kaller jul for vinter-feiring, håper jeg disse ønskene kan materialiseres ved neste påske. Så kan den velmenende globalist, ond i praksis, bli pisket ut av tempelet av en gjenoppstått Kristus, som i kristen, eller riktigere, for ikke å gi kristne sympati kaller vi dem Påske-tilbedere, siden det tross alt er muslimer som er de nye jødene i følge Erna og medieforsker Elisabeth Eide.

For det er kristendommen vi skal til livs, sammen med pro-lifere og familien, for disse frembringer vondter hos en venstre-aktivist. Eksternt samhold frakoblet partiets kameratskap, og Karl Marx tar en 360 grader fra kiste-setet sitt. Så la oss heller kompensere med post-fødsel abort. Da vil dessuten adrenocrom-salget ta av, for det blir med ett lovlig. Dette er kun en endetidshypotese, men stresset ved fødselen for et lite barn vil vel sette inn turboen i binyrebarken som skiller hormoner direkte i blodstrømmen, og når medulla produserer adrenalin så må jo innhøsting av barneblodet være en gave for overklassen som lovlig får styrket immunsystemet sitt!

Ellers går alt etter planen hos Söta Bror. Löfven har nå nesten like mange døde på samvittigheten (124), og det bare på et år fra berikelsen, som FHI angir er døde av vaksinene. 132 pr 23.03.2021.

Så mens verden avhengsles det gamle og døra plasseres i det nye rommet hvor Marx smiler fra krypten i kjelleren over hvor lett det gikk å avskaffe demokratiet bare man spiller på frykt, nyter Foucault fra sin nabograv at åtte millioner barn blir bortført og mange misbrukt på verdensbasis hvert år.

Forandring, i dette tilfelle, kom i tre stadier: Komparasjon (affeksjon), refleksjon (handling) og abstraksjon (frykt). Vi ble fortalt vi måtte hjelpe de stakkart flyktningene, samtidig som FNs egne tall viste i underkant av 3% var reelle flyktninger. Vi ble og blir systematisk løyet for, og nå har samfunnet forandret seg til det langt verre.

Deretter ble verdens utvikling satt i et såkalt reflekssjonsstadie, også dette basert på løgn selvsagt – klimaløgnen; vi må gjøre noe, og gjerne tuktes siden vi har ødelagt fremtiden til Greta Thunberg. Media har daglig pumpet ut formaninger og ny info som skal gjøre at vi ikke stiller spørsmål, og nå til slutt i globalistenes hellige Treenighets plan for å underkaste massene – selve abstraksjonsnivået: Pandemi og vaksine. The New World Order, og Klaus Schwab smiler lurt i Satankostymet sitt mens autoimmune sykdommer og microchipping – vår nye slavekontrakt..

Vi får de politikerne vi fortjener, og vi betaler dermed den prisen vi fortjener. Det er slutt.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.