«There´s a man going round taking names…..” – hans navn er Thomas Hebdo.

Hva er du opptatt av? spør de. Hvem? De! Jeg er opptatt av likeverd og ytringsfrihet, sier jeg. Javel, sier de, men hvorfor snakker du da så mye om islam? Ja, hvorfor tror dere det? sier jeg.

Men tenk om jeg har tatt feil i det meste; at globalistene er guder, Bill Gates fergemannen over  Styx, som skal veie oss, men det blir jo så mange så han skiller kun mellom de som har vaksinepass og de som ikke har, for den virologiske syndefloden guden Schwab slipper løs er nok bare ment for de vaksinerte. Det er de som er ment å dø, innen et års tid eller fem, etter vaksinasjonen, vi andre skal bare forfølges til et liv i ruin og husarrest. Vaksinen er kanskje vår tids ZyclonB, men den er ikke tilbakedaterbar til drap siden den endrer karakter underveis. Massene dør nå derfor bare av en annen «underliggende årsak» frembragt av autoimmunitet og ikke etter en «rensende» dusj slik det var for Det Utvalgte Folk.

I mellomtiden har vi andre sultet ihjel siden vi ikke lenger får kjøpe mat uten vaksinepass, så nå ligger vi strødd rundt desinfeksjons-dispenseren på Rema 1000, steindaue, utsultet, som de første kineserne lå steindaue i gatene, selv med maske på. I begynnelsen var vissnok viruset kjempedødelig. De daua som fluer. Men hva har så dette å gjøre med muslimer? – selve merkingen. I dag en IR kode digitalt eller på papir, i morgen en chip under huden. Dyrets merke vil mange si. Muslimer var opphavet til jødenes gule stjerne som tyskerne senere fikk den tvilsomme æren for. Ja, sier jeg, siden muslimer er kulturelt mer disponert for vold enn andre kulturer. Sier du det sier du! Ja, svarer jeg, før jeg bemerker at Norge er «Halveislandet». Hva mener du? Vi gjør alt halveis, tror det har å gjøre med vår kristne arv. Vi står i spagaten mellom kapitalist Tetser (når pengene i kassen klinger, sjelen ut av Sjærsilden springer) og den hyperfromme Martin Luther. Derfor er vi «halveis», vi tenker få selvstendige tanker siden vi er i en konstant moralsk brytning, derfor er vi fortrolige med et tatovert nr som i konsentrasjonsleir slik plantasjeeiere brennmerket sine slaver som kveg, for å vise omverdenen vi er gode borgere som villig deltar på «dugnaden».

Å få kontroll over, frata verdighet er alltid det samme; frykt, straff og merking.

Hollywood og Big Tech forsøker å ødelegge kristendommen, muslimer forsøker utrydde kristne, og globalister ønsker lydighet til noe helt annet enn den kristne Gud.

Nyeste Robin Hood var et slikt fremstøt. Slemme-Robin ble snille-Robin etter å ha reddet en muslim selv om han fortsatt var Slemme-Robin som tempelridder i Jerusalem. Snille-muslimen blir så med Påveitilåbligod-Robin til England og lærer ham å skyte med pil og bue. Robin kommer fra fin familie og flott hus som han nå har arvet, og i nisjene er det malte bilder av apostlene. Disse blir naturlige mål for bue-trening av den kjempeflinke muslimen. Så først lærer den snille muslim-mannen nå Snille-Robin å drepe kristne apostler før en kjempeseier vinnes når et stort jernkors faller i bakken med et brak ved filmens slutt. Symbolet på den grådige kirkens forfall til massiv jubel. Dette er selvsagt semiotikk for fjortiser, men det virker. Det har virket til all tid. Ha litt tålmodighet, ca 20 år i følge KGB´s eksperter på neuro-programmering, og du har endret et samfunn. På samme måte Gro Harlem Brundtland var instruert i kommunismen og kunne uttale til Dagsavisen: «Vi er i ferd med å miste kontroll over hva folk blir fortalt», har den sosialistiske makt alltid drømt om total kontroll. Tro ikke annet. Dette politiske legeme er like makthungrig og påtvunget ekspanderende som islam.

Noe av det flaueste i etterkrigshistorien, ved siden av familien Brundtlands svik mot nordsjøseilerne, så nordsjødykkerne og før bombingen av Libya, må være når Jens Stolt-enberg (uten et eneste stolt gen i kroppen tross det brave etternavnet) i 2011 ba om offentlig «unnskyldning» til norske jøder for deres behandling før, under og etter krigen av nordmenn og den norske stat. Det var én enslig liten og skrukket gjenlevende jøde fra den tiden som satt på en pinnestol på Akershus festning og mottok en uengasjert unnskyldning fra en politiker som er flasket opp hver sommer på Utøya hvor de demoniserer Israel og hyller terrorstaten Palestina med tilgjorte stemmer og hjemmelagde bannere. Boikott, roper ungdommen, fremtidens politikere, mens lederne stemmer i, taktfast, og nå når Israel igjen blir bombet dag og natt, finner den liberale skravleklassen det opportunt å kalle terrororganisasjonen Hamas sine raketter for «hjemmelagede», selv om dette er top notch finansiert av Erna & Titten Tei (Ine Marie Eriksen Søreide).

Så hva gjør dette med oss, som folkeferd, å ha notoriske løgnere som Jonas Gahr Støre, eller faktaresistente Erna som kun tenker på et sete stort nok, eller en Lan som best kan defineres som topplokkets «Grønne utskifte» eller en korrupt Lysbakken? Jo, vi blir dupert, duknakket og apatiske. Alle vi som ikke finner oss til rette i systemet. Vi blir offer for De Grønne, de som kutter ned alt det grønne, trærne, kulturen – som muslimske innvandrere som kuttet ned tusenvis av oliventrær, livsgrunnlaget for mang en gresk olivenoljeprodusent. Det skal også, i rettferdighetens navn nevnes det tar rundt 100 år før et oliventre begynner å bære sankbare frukter, så ødeleggelsene er ikke kortsiktige. Arbeidsinnvandring kaller globalistene det. Jeg ønsker meg et Iron Dome (slik antiskytsprogrammet til israelerne redder de fra islamske raketter) mot politisk dumskap. Jeg vil kalle det Iron Dum.

Hva skjer så når vitenskapen trumfer og vingene til globalisten som er limt med voks smelter når Globalicaros kommer for nær solen? Blir det retrett, unnskyldninger! – nope – det blir nye anklager og restriksjoner. En globalist kan ikke innrømme at verdensbilde hens er feil, like lite som en saktekokt frosk vil innrømme den ikke kjente varmen før det var for sent, og i mellomtiden poster vaksineposøren på Facebook: Endelig fullvaksinert! Smilefjes.

Islam ofrer barna sine på ærens æresløse alter. I dagens Europa er det overraskende mange «selvmord» hvor unge muslimske jenter «hopper» i døden fra verandaer etter å ha funnet kjærligheten med en vantro. Hvor mange tårer ofres på Blinder´n for dette faktum?

Så hva gjør en IS kvinne som kjeder seg mens mannen er på arbeid og brenner en fange eller fem eller voldtar til døde noen stakkars kristne pikebarn. – Jo, da koker hun barna til en uvitende jazedimor og serverer henne kjøttet av sitt eget avkom uten at jazedi-mammaen vet det før hun er mett på sitt egen avkom. Dette er IS, ikke tro noe annet, og faktasjekk for guds skyld, for innerst inne tror jeg Gud vil at nettopp DU skal forstå hva som faktisk skjer i verden i dag, og vi har nok sosionomer som står i bro for å få disse djevlene hit. Men igjen; Gud selv vil at nettopp du – Ikke ulikt Alex i Stanley Cubricks «A Clockwork Orange», når han fastbundet til en stol, øynene ufrivillig spilt opp, og tvunget å se all verdens voldsutgytelse på storskjerm etter å ha bedrevet dette selv for en lykksalig liten evighet, håper å endre din kunnskapsløse perversitet.

Nietsche uttalte noe sånt som at man må besitte styrke for å bære sannheten. Ja, sier vi da i kor – men orker ikke, det er jo så vondt!

For 70 år siden satt akademikeren og diskuterte nasjonaløkonomi og Hitlers «globalisme». I dag gjør akademikeren det samme, har bare byttet ut Hitler med Merkel eller Schwab mens de sitter  og pannefreser testiklene sine på et 1000 kg tungt Tesla-batteri i bussfila og snakker om aksje og boligpriser, eller om crypto vil overta for fiat og skape nye strukturelle kurver i markedet samtidig som de nyter sitt eget «grønne skifte» mens det lukter svidd testikkel i den hypermoderne kupéen. Glemt er J´en som ble implementert i jødenes pass fra 5 oktober 1938, en (beleilig?) måned før krystallnatten. Klassifisering, så symbolisering; uvaksinert/vaksinepass, er alltid oppskriften på utryddelse. Eller for å ta alle de ti punktene steg for steg: klassifisering, symbolisering, diskriminering, dehumanisering, organisering, polarisering, forberedelse, pågripelser, utryddelse, deretter fornektelse. For ingen av de som muliggjorde dette vil vel innrømme de gjorde noe galt. De handlet jo trossalt bare i alles interesse for «alles» beste. Det den pubertale snusfornuftigheten vaksineforkjemperne utviser, tyder psykologisk ikke på noen moralsk retrett dersom det jeg skriver viser seg å stemme. Uansett, la oss hoppe videre….

Én regel for me, og én annen regel for thee.

Karianne Solbrække i TV2, tidligere samboer med ekstremist muslimen Arfan Bhatti, er nå såkalt «Faktasjekker». Dette er betryggende og sannheten er nok schikkelig trygg. Særlig også når hun har på laget Gard Steiro som sier han er «fryktelig, fryktelig lei seg» for å ha løyet om Trond Giskes «grisedans». Selv er jeg fryktelig, fryktelig lei meg for at disse har nasjonal definisjonsmakt over «sannheten».

Så over til Kjetil Rolness, ytringsfrihets-frieren som vil ha Hans Rustad fjernet fra Redaktørforeningen fordi Rolness nemlig vet at valget i USA gikk helt lovlig og kjempefint for seg, og Rustad er teit som dekket kampanjen annerledes enn det Rolness synes han burde ha gjort. Spiller ingen rolle at CNN blir tatt på fersken for å iscenesette løgn og mange delstater vil endre stemmepolitikk etter innrømmelser av massive irregulariteter eller at flere allerede er fengslet for fusk i stemmelokalene. Dessuten er Christopher Langen, nålevende med høyest IQ, en «tulling» med «rare idéer» siden han forsto valget var rigget – alt i følge orakelet Rolness.

Så Rustad ut av Redaktørforeningen, Rights.no bør og har mistet statlige pengebevilgninger fordi de snakker sant, ellers bør alle som faller i unåde hos «de ansatte i Sannhetsminesteriet» bare miste jobben. Vi vil jo ikke ha sånne i faste stillinger uansett, imens vi andre fortsatt ligger sultedøde ved sprit-dispenseren på kolonialen. Og nå begynner sannelig orakelet vårt som ikke får vrikket julen inn pga covidrestriksjoner å lefle med tanken om tvangsvaksinering også, godt istemt av enda en tungvekter, Espen Goffeng; «Se nå til faen å ta den jævla vaksinen».

Dette er Akademia anno 2021.

«Min kropp – mitt valg» har vært en slogan i åresvis, men hva nå! – Min kropp – Big Pharmas valg!

Bare et forslag, men ville det ikke være lurt, som de gamle romerne gjorde med rømte slaver, å brennmerke dem med bokstavene FUG, for fugitivus. De vaksinepassløse altså. Fugitivusene, de som «rømte» fra vaksinen. Det blir det nye nå, som de selvutnevnte maskekontrollørene på kjøpesentre eller treningsstudio, de får nå ennå et redskap, et ord – et stigmatiserende ord; for se der over gaten, se godt på´n, han er en FUGGER. Setter oss alle i fare. Vi anmelder´n. Vi holder nagler og kors! Og folkehelseinstituttet justerer stadig på hva som er en vaksinert vs en uvaksinert, så VG Dagbladet og NRK dramatisk kan formidle at NÅ er sykehusene fylt opp av UVAKSINERTE, selv om de er vaksinert både én og to ganger. Og Facebooks akademiske skravleklasse med orakel Rolness i spissen kan formidle statistikk som får det til å gå gys nedover nakken til tredje og fjerdegangs-vaksinerte, som nå mer enn noe frykter for sitt liv pga de såkalt uvaksinerte og sine egne vaksiner de underbevisst nå skjønner ikke beskyttet det grann. Men orakelet holder frykten oppe sammen med msm ved hjelp av en løgn som er basert på en løgn. For endrede premisser for hva en vaksinert er, dikterer selvsagt statistikken. Det er fascinerende å se en såkalt «logikk» mot uvaksinerte på så tynt grunnlag. Og dersom samtlige mennesker på denne jord var vaksinert med en hastevaksine, hva så med kontrollgruppen som alltid skal forekomme i et vaksineeksperiment? Uten en kontrollgruppe vil jo ikke klassifiseringen kunne bli objektiv. Men det er jo litt slitsomt å vente på dette for de som allerede står klare med kjære og fjær. Skjønner jo det, er ikke dum!

Alt har sin pris, bare menneske har sin verdi sa Emmanuel Kant, men nå blir mennesket gitt en pris, og verdien satt av globalisteliten. Vår innhøstede info fra de store selskapene kan selges til høystbydene. Det er en dehumaniseringsprosess på trappene, og bankene og staten er desperate etter å få kontroll på kryptomarkedet siden desentralisering og anonymitet er ødeleggende for «dugnaden» og monopolet.

Hva jeg vil ha sier du; jo, nå skal du høre – Jeg vil ha tantrisk visdom i underlivet og vestlandsk filosofi til randen. Kung fu kunnen i armer og ben og en egenskap til å holde pusten i hvertfall 10 min som et minimum. Jeg vil ha et opplyst samfunn, ikke klorofyllhjerner i hovedstaden som hogger ned trær som immigranter på Kreta. Jeg vil ha ærlighet og at kvinner slipper å måtte kjempe for å være kvinner ved å slippe å være tafseobjekt hver gang de skal i butikken på Grüneløkka. Oslo øst er blitt et shithole. Eller skit-høl om du vil. Utrivelig og stygt. Profeten har flytta inn. Jeg vil kaste ut profeten og få et trygt samfunn. Som lysbringeren Prometeus får ravnspist sin lever hver eneste dag ønsker jeg en brent koran hver eneste dag – for all evighet. For nå er han til og med sensurert fra Dantes syvende helvetesring. Hvor mye skal til liksom, for at denne håpløse karakteren bare får bli hvor han fortjener å bli. I hvertfall ikke i Grønlandsleiret, men i den varmeste delen av det helvete vi kjenner fra både litteraturen og kunsten. Alle tider har sin form, hva er så den neste, og har vi i såfall ord for dette, eller har vi et reseptivt apparat godt nok til å forstå ordene som forsøker å få til dette nye? Apropos kunst i Halveislandet Norge: Vi har en av verdens fem beste tekniske malere gjennom alle tider, men anerkjenner vi Odd Nerdrum! Nei, vi ler av den tullingen i de rare klærne. Vi liker nemlig fridrett og foppall bedre. Enklere med én vinner og én taper. Enklere å fordøye Grandiosaen når vi slipper tenke.

Språket vårt er ikke utviklet nok til å kunne kommunisere etisk med en saksbehandler, for språk fører til gjerninger uten refleksjon når dybden ikke nås hos mottakeren – og gjerninger blir ansvarsfraskrivelse, som under Nürenbergprosessen: «Wir haben gerade die Reihenfolge befolgt» – Vi fulgte jo bare ordre. Akkurat som vi i dag ser de ihugga maskekontrollørene, de som under rette forhold ville angitt de maskeløse og satt de på Donaug siden de jo kun fulgte en statlig ordre. De som på fritiden romantiserer motstandsfolk under krigen men ufrivillig er det stikk motsatte siden Bill Gates har skremt livskiten av dem for et virus som dreper 4% av de over 80. Nevnte jeg fergekontrollør Gates over elven Styx?

Alle har vel en venn som skryter av en i familien som var motstandsmann, som nå står på hjørnet eller i sosiale medier og angir en uvaksinert, uten å skjønne han eller henne er en forræder i idéen om dette angivelige familiemedlemmet som engang…. la det være usagt til ingens forkleinelse.

I dag som dengang følger de fleste «bare» ordre. Så selv om vitenskapen sier at PCR-testing er noe tull, selv arkitekten bak, Kary Mullis sa; bare testen brukes lenge nok kan du finne nær sagt hva du vil. Så det er en av de minst fungerende testene i dette henseende, men siden Erna & Co sier vi skal ha dugnad, ja da – Wir haben gerade die Reihenfolge befolgt!

Veldig rart å tenke at vi engang var vikinger! Vel, vikingene rømte og ble leiesoldater eller drept eller kristnet. Trellene ble frigitt. Vi er nok heller, de fleste av oss, etterkommere av slaver. Slavemoral i spagaten mellom børs og katedral. Posører.

Jeg skal la det ligge, men komme med et siste spørsmål godt innbakt i en ny analogi: Jeg vil til Romas tilblivelse. Jeg vil til Romulus og Remulus, barna som ble flasket opp på ulvemelk. Jeg vil til Fransiskanere og dominikanere – jeg vil til dualitet som duperte romere til å ikke gjøre opprør mot en fører som keiser Nero som kan brenne sin by mens han resiterer egne dikt. Jeg vil vite hvorfor vi kan la Erna Solberg selge vårt land mens hun spiser wienerbrød ikledd byggehjelm.

Jeg vil vite om Luthers armod og religiøse duknakkethet og hans diametrale Tetzer, han med «Når pengene i kassen klinger – sjelen ut av Skjærsilden springer» (har jeg nevnt dette før?), skapte vårt klasseskille, for den med mest penger vil naturligvis bli mer begunstiget av Gud. En Bør Børson eller en Røkke vil bli beundret av mange, uansett hvor mange lik i kjølevannet, for det kalles verdiskapning – enten av Gud eller stat. Inntil korrupsjonene blir avslørt og de skal med ett straffes kjempeskikkelig hardt av de samme menneskene som tidligere var i knestående for deres økonomiske bragder. Den vanvittige dobbeltmoralen vi opplever, skyldes den vårt dualitetsbaserte verdigrunnlag? Det vi vet er at dette grunnlaget gir et artsmangfold med mange vi godt kunne ha vært foruten.

Det har vel alltid ligget i kortene at en Axel Braanen Sterri har en liten spissmus-marxist flytende i blodstrømmen. Nå bobler minisatan til overflaten og lukter kontroll. Vaksinen folkens, de som ikke vil ta – de vil B r a a n e n  t a , s a k t e  og  HARDT! Den lille pingla, som en Goebbels, vil nå styre folks frihet og «goder» sammen med de mange andre likeverdige som gjorde Det Tredje Rikets vekst mulig ved å være lydige borgere eller dissidenter av Gud Gates´ våte vaksinedrøm. Vi har å gjøre med en liten mann, velskolert, vil mye – på andres bekostning, for det er godt, å ville mye, for et stort ego i en liten feminin kropp. Spørs om en stolt far fortsatt er stolt når avkommet løper fascismens ærend. Hvor lenge er blod tykkere enn faktuell sannhet. Hvor lenge forsvarer man en sadist. Er blod fortsatt tykkere enn landssvik fra en idealistisk fantast? Siden vi, strengt tatt, alle som en, er med på historiens største vaksine-eksperiment, hvorfor ikke nå vente et års tid på resultatet av første pulje, de som skrek i desperasjon etter å få være prøvekaniner. De som så kjempestolt og lykkelige kom først på sprøytespissen og nå nyter blodutredelser, blodpropp og en potensiell autoimun fremtid eller de som allerede er døde av hjerteposeinfeksjon. De vi nå vet fortsatt ikke kan klemme barnebarn og smitten tydeligvis kommer raskere til. Altså ikke noe mer frihet selv etter vaksinen. Ville det ikke være lurt å la ting bero en liten stund og heller undersøke første frivillige testgruppe før vi eventuelt ødelegger mange flere liv med blodpropp, død, og allskens andre bivirkninger media er instruert ikke å informere om – på samme måte som pressen nekter å rapportere fra muslimers kriminalstatistikk. Vi mange vet, og vi mange ser hvilke massive løgner som stadig rulles ut foran oss. Som en rød løper får media de av oss med minst instinkter til å fjolle seg nedover løperen til godhetsfjas og emosjonspoenger fra en hjernedød kjendis eller fire. Stas, tenker de stolt, mens jeg er dømt til evig rasist å være.

Men igjen – til Helvete med oss eklatante djevler som stemmer frem disse menneskene som vokser horn i høyreiste stillinger. Vi har oss selv å skylde som gir en Bill Gates veto tilsvarende et helt land i WHO. Den totale Korrupsjon. Lille Bill som vokste opp på fanget til sin far som var en hardnakket Planned Parenthood´er og eugeniker. Altså ønskedrømmen – die hard depopulasjon.

Lille Kill Bill har vel hørt disse samtalene om og om igjen og blitt radikalisert. Forståelig nok ut fra et psykologisk perspektiv. Samme som med barn av IS foreldre. Men hvordan han ble fullverdig medlem av WHO (like mektig som et selvstendig land) er jo mimetisk.

På St. Vincent blir du nå ikke reddet av øya med vulkanutbrudd med mindre du har vaksinert deg. Mange velger likevel askelaget fremfor fascismen. Det denne pandemien har lært oss, er at konspirasjon i dag er fakta i morgen, og i mellomtiden har 90 % av nordmenn vaksinere seg. Trellens selvpålagte vedtekt. Jeg velger å IKKE ønske god jul i år!

Kapittel 2. (klarte ikke la være. Så mange små ekstra-betraktninger som skriker nå i julen som Piken med fyrstikkene. Fyrstikkene vil bli hørt og jeg har ikke hjerte til å la de bli utestengt eller glemt. Forrige gang handlet det kun om piken).

Tradisjonen tro skal jeg fortsette med «piken» før fyrstikkene får oppmerksomhet. Se på det som et ekstranummer når trampeklappen forventningsfullt opphører og bandet kommer inn for å dele sitt avslutningsnummer. Ja, akkurat slik!

Vi skal snakke litt om mentalitet, om idealitet og makt – vår neste dronning, for de som har glemt; Porno Marit. Med eller uten arbeidshjelm og hele svelget fylt til randen med Fyrstekake a´la Mt Vincent fylt med lava. Nei! – det ble feil, det gjaldt Erna. Glem det for nå!

I alle irrganger pipler giften ut, var det jødehat, var det vaksine. Hva sier jeg til Rolness når han ligger med sine perfekt smurte ski i marka og blør ut av anus. Når spike og graphene-hydroxyd har kutta opp det fint vrikkende legemet med det glitrende intellektet fra innsiden. Skal jeg si: Det var det jeg sa! Nope, det er hovmod. Det jeg vet er de grå mus i skyggen av hans poletterte slengbukser endelig har en scene, en stol, på et mottak, med en sykepleier med en sprøyte, ventende, med ryggen til for å være individuell, samt en av alle; «Det er fan ikke meg det skal stå på!». Heroisk sier jeg til Mr Lakei,

«At lǫgum skal land várt byggja en eigi at ulǫgum eyða».

Med lov skal landet bygges, og ikke med ulov ødes. (Frostatingsloven)

Referanse-onanister på sentrum-siden, de som benytter uttrykk som «der har du en gjeng» om meningsmotstandere, eller må proklamere ironivarsel så ingen skal finne på å tro de faktisk mente det de skrev, og «Du Hedersmann» ved fødselsdager. Disse har neppe tenkt tanken at i henhold til Frostatinget ville dagens Erna blitt kokt såpe på for sin illojalitet til landet sitt, eller de selv bløtt. De vil heller ikke erkjenne feil når regnskapet skal gjøres, for det kommer først om noen generasjoner når «småtten» skal forsvare bestefars gale valg som noe heroisk. Men, han var virkelig moralsk og en flott kar altså. Ja, jøss. Leonardo da Vinci, ennå en Rolness antagelig vil kalle en tulling på grunnlag av IQ, på linje med Langden, mente menneskeheten kun bestod av 95% gjennomgang for dritt. Vel, nå har vel snart 95% vaksinert seg, vel – say no more! Rolness sikkert en av Leonardos 95%.

Tilbake på bakkeplan: la oss svare Rolness´ ironiske tilsvar, for det kommer garantert:

Ja, du har helt rett Kjetil. Jeg er et enkelt offer, jeg er skjødesløs. Jeg driter i eleganteriet når jeg istedenfor kan kline til. Jeg orker ikke den mondene tilnærmelsen smattende på pipe som «lektor» Goffeng, for jeg er kunstner. Jeg lever av irrasjonalitet og presisjon. Kaos og inspirasjon. Men, når man lever under polene på denne måten utvikler noen få instinkter til å se gjennom bullshit. Det smerter meg å si kunstfeltet som helhet er en uniform knestående BLM fadese, med dverger og batikkhekser som kritikere. Det lukter brakkvann og innavl, på samme måte som den mer jålete korridor (hjemmekontor) akademikeren ikke ser sin egen latterlighet i møte med realitetene. Lancelet, hyles det, så flott sier jeg. Det er en grunn til at russiske soldater fikk beskjed om å fotografere mest mulig fra konsentrasjonsleirene, ellers ville vel kun «konspirasjonsteoretikeren» tro det faktisk hendte. Men – fortsatt ingen erkjennelse, så jeg går tilbake til vår egen royale Cicciolina (italiensk pornoskuespillerinne som ble politiker og deretter kona til kunstneren Jeff Coons):

I 2016 ble kronprinsessen kåret til en Leading Global Thinker!!! Dette er dama som ikke engang forstod Epstein var i fengsel når hun besøkte han i fengsel for pedofili, for han sa fengselet var hans. «Knis, eier du virkelig alt dette, også de ansatte og innsatte?». Dette er monarkiets nye dronning. Jeg var engang monarkist, jeg var engang for kirkene til de resisterte fra koranen.

Foreign Policy Magazine som stod for kåringen skrev at pornoskuespiller Mette Marit havnet i denne situasjonen for sine «moralske investeringer». Hun hjalp blant annet fattige jenter…… vent litt; den typen vennen hennes Epstein misbrukte før han ble drept i fengselet i New York.

For de som ikke er i stand til å se en klar koherens mellom islam/innvandring, klimahysteriet og nå corona. Vel – 2022 blir vel som det blir. Jeg sitter ikke på noen krystallkule. Jeg sitter på gjerdet. Lykke til med monarki, booster nr 10 og all den andre dritten. Bare ikke glem: «There´s a man going round……..” frykt, straff og merking!

 

Kjøp Thomas Knarviks bøker her! In His Name har ikke tidligere vært i salg i Norge. Vi har et lite og eksklusivt restopplag. Benytt sjansen! Vi er utsolgt på «In your Face»

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.