Gjesteskribent

Vaksinekameratene: Microsofts grunnlegger Bill Gates, Tysklands statsminister Angela Merkel, Norges statsminister Erna Solberg og Verdens Helseorganisasjons (WHO) leder Tedros Adhanom, her under 10th World Health Summit 2018 i Berlin den 16. oktober 2018, drar alle i samme retning – hva enten det gjelder vaksine, «global governance» eller det «grønne skiftet», et skalkeskjul for økonomiske interesser. Foto: Fabrizio Bensch / Reuters / Scanpix.

En underskriftskampanje som forlanger WHO-sjef Tedros’ avgang har nådd en million underskrifter. Bill Gates, som øyner muligheten for å vaksinere hele verden, begynner også å møte motstand. Erna derimot har nylig sendt 2,2 millarder kroner til disse to karene.

«Bill Gates er ikke lege, Bill Gates er ikke en valgt representant. Bill Gates er ikke helseekspert. Hvorfor i h…. hører vi på Bill Gates?» skriver signaturen TD @itshereagainugh på Twitter under emneknaggen #SayNoToBillGates, og legger til at Gates var på nyhetene og forsvarte Kina og WHO.

Mennesker over hele verden uttrykker misbilligelse overfor multimilliardæren og den selverklærte filantropen, som sitter tett på WHO og styrer mange prosjekter innen helse og utvikling i ulike land. FN inngår såkalte partnerskapsmodeller med de rikeste, som ønsker å ha kontroll på hva som skal skje med verdens befolkning og jordens ressurser. Gates varslet nylig at han nå vil trekke seg fra arbeid med andre vaksiner og konsentrere seg fullt om vaksine mot korona. 

Bill Gates ser ut til å ha nær kontakt og felles interesser med WHO-sjef Tedros. De to virker skjønt enige om globalt lederskap og globale løsninger på pandemien.

WHO-sjefen fra Etiopia er som kjent marxist-leninist og i synk med tredjemann i dette trekløveret med sammenfallende interesser er Kinas leder Xi Jinping. Bill Gates er vel en god kunde i Kinas fabrikker, enten det gjelder medisiner, software eller annet som kan produseres billigst i Kina. Gates gikk som kjent ut for å forsvare kinesiske myndigheters håndtering av pandemien.

– Kina gjorde mange ting riktig i begynnelsen… de unngikk økonomiske lidelser… Jeg tror det er mye som ikke er korrekt og urettferdig sagt, sa Bill Gates om Kina på CNN den 26. april.

Hvem har gitt Bill Gates mandat til å drive global helsepolitikk? En trenger ikke være særlig god på kuleramme for å se at det er store penger å tjene på å få jorden nesten 8 milliarder til å vaksinere seg.

Gates kjøpte nylig nytt hus i strandkanten i Sør-California til den nette sum av 440 millioner kroner, nesten en halv milliard. Slik lever en filantrop. Den norske statsministeren og det norske kongehus er i nesegrus beundring for multimilliardæren, hevder Steigan.

Gates har selvfølgelig skjønt at det er lurt å smøre godt de som sitter på pengesekken i det lille landet med det store oljefondet. Erna Solberg ønsker som kjent også mer global styring, noe hun har sagt ved flere anledninger.

Hvis Gates og WHO med Erna Solberg og andre globalistisk orienterte statsledere på slep får gjennomført vaksinering av hele jordens befolkning, vil antakelig de vaksinerte bli de «rene», mens de som motsetter seg, blir «sorte får». Det vil nok bli ugreit å si nei til vaksine, om sterke krefter pusher på for at den skal bli obligatorisk om en tid.

Vaksinerte må antakelig gå med et sertifikat, eller muligens som kinesere, en app hvor du kan vise fram at din helsestatus i ulike sammenhenger, enten det er for offentlige myndigheter eller andre situasjoner.

Den såkalte Smittestopp-appen, som om den stoppet smitte, er vel en begynnelse på hva de tenker seg. Overvåkning og merking. Hva slags konsekvenser det kan avstedkomme å ikke ville vaksinere seg, kan man jo lure på. Bøter er kanskje et alternativ.

Folk er ikke bare lei av Bill Gates’ forsøk på å være hele klodens helseekspert, med løsninger som til syvende og sist vil gagne hans egen økonomi. WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus, som har spilt på lag med Kina for å dekke over pandemien, er også i hardt vær om dagen. En million mennesker ønsker nå at han fratrer sin stilling.

Underskriftskampanjen mot WHO-sjefen passerte en million underskrifter verden over før den ble avsluttet. Noe før millionen var nådd skrev Fox News:

«Vi mener på det sterkeste at Tedros Adhanom Ghebreyesus ikke er egnet til sin rolle som generaldirektør for WHO», heter det i kravet som har nådd 853.000 underskrifter, lagt ut på nettstedet Change.org, hvor det bes om tjenestemannens øyeblikkelige avskjed.

Amerikanske lovgivere har vært blant Tedros’ hardeste kritikere. Torsdag skrev en gruppe republikanere fra tilsynsutvalget i Representantenes hus til Tedros og krevde at han skulle gjøre detaljert rede for sitt forhold til kinesiske tjenestemenn.

«Gjennom krisen har WHO unnlatt å legge noe ansvar på den kinesiske regjeringen, som i hovedsak er Kinas kommunistiske parti», skrev republikanerne. «Du som leder for WHO gikk til og med så langt som å berømme den kinesiske regjeringens «åpenhet» under krisen, mens regimet faktisk konsekvent har løyet for verden ved å underrapportere deres faktiske infeksjons- og dødsstatistikk».

Det er altså en folkelig verdensomspennende protest på gang, både mot Bill Gates og hans vaksineplaner og mot WHO-sjef Tedros. Internett gir tross alt folk både innen hvert land og verden over gode muligheter til å finne sammen og protestere.

Når Erna nylig kvitterte ut 2,2 milliarder kroner til vaksine, kan man lure på hvor pengene egentlig havner. Leverer mottakeren regnskap til AS Norge?  Går de via Tedros Adhanom Ghebreyesus i WHO? Går de til Bill Gates sine fond?

Når legemidler er danskenes største eksportvare må vel dyktige norske fagmiljøer også kunne klare å utvikle og produsere medisiner. Eventuelt i samarbeid med nabolandet Danmark, som i 2016 eksporterte  farmasøytiske produkter for 91,4 milliarder danske kroner. Hvorfor skal pengene fra Erna alltid ut av landet? Er det ikke tid for å stimulere norsk næringsliv nå?

Ikke minst er det å sende milliarder ut av landet betenkelig i en tid da norsk næringsliv blør som aldri før. Små bedrifter som vil gå dukken, får lite hjelp til å komme seg over pandemien. Mens det ser ut til at statsministeren aldri mangler penger når internasjonale aktører vil at hun åpner sjekkheftet.

Har hun egentlig fullmakt til å strø milliarder utover alle andre enn det landet hun er valgt til å ta vare på? En underskriftskampanje mot denne praksisen er kanskje på sin plass?