To svarte tenåringsjenter på 13 og 15 år stjeler bilen til Mohammed Anwar (64), en pakistaner som kom til USA med familien og jobbet som sjåfør for Uber Eats. Anwar nekter dem å ta bilen hans. Det er levebrødet hans. Men jentene bryr seg ikke. De kjører med Anwar hengende på utsiden.  Etter et første sammenstøt med, velter bilen. Anwar slenges ut og ligger døende på fortauet. Jentene bryr seg ikke. De klatrer ut og en av dem sier at «telefonen min er i bilen».

Bilkapringer i Washington er opp 350 prosent siden den Demokratisk styrte byen kuttet politibudsjettet med 15 millioner dollar. Det samme har skjedd i mange andre Demokratisk styrte byer: Nedskjæringer for politiet og eksploderende kriminalitet. Det går ut over svarte og innvandrere, men mediene vil ikke dekke kriminaliteten.

Det har vært mange horrible forbrytelser som ikke blir omtalt. En enslig mann i New York ble nylig brent levende av to ungdommer.

 

 

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Asle Tojes siste bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.