I en rettsstat må påtalemakten følge landets lover. Men George Soros fant ut at han med sin enorme formue kunne lure systemet ved å få valgt folk som fulgte hans «lover», ikke USAs. Soros finansierte derfor nominasjonen av ultraliberale statsadvokater som beskytter kriminelle og ikke befolkningen.

Resultatet ser vi i dagens USA der drapsraten har steget med 30 prosent på ett år. Mediene som vanligvis er opptatt av å fortelle hvor mange som sitter i fengsel i USA, forbigår dette faktum. Vi hører svært lite om eksplosjonen i kriminalitet i amerikanske storbyer, stort sett Demokratisk styrte.

Av den nærliggende grunn: Den er politisk styrt. Statsadvokatene som skulle strammet inn gjør det motsatte: Behandler de kriminelle med silkehansker.

En av dem er statsadvokat i Tampa i Florida, Andrew Warren. I seks år har han valgt å se bort fra lover han ikke liker og innført sine egne. Florida er en rød stat, men det bryr ikke Warren seg om. Han sier offentlig at han ikke vil respektere abortgrensen på 15 uker. Han sier han vil beskytte unges rett til kirurgisk kjønnsskifte, også det på tvers av delstatens lover.

Warren oppfører seg som om lov og rett ikke er et resultat av en demokratisk prosess. Han står over loven. Da lever du i det lange løp farlig, særlig når stemningen i befolkningen går i motsatt retning. Folk strømmer til Florida på flukt fra lovløsheten i Demokratiske delstater/storbyer.

Guvernør Ron DeSantis gjorde torsdag noe uhørt: Han avsatte Warren. Flankert av sheriffer kunngjorde han at Warren hadde satt seg over demokratiet og dermed diskvalifisert seg selv. Han var å regne som suspendert med øyeblikkelig virkning.

Dermed tar DeSantis tyren ved hornene. Tucker opplyser at Soros har finansiert 72 statsadvokater over hele USA og gjennom dem utøver han en stor makt, til å gjennomføre sin egen destruktive kriminalpolitikk. Soros undergraver systematisk USA innenfra.

DeSantis’ beslutning var et varsel om at amerikanerne kan ha fått nok.

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.