Joe Biden snakker om klimapolitikk og skogbranner under et valgkampmøte i Wilmington, Delaware, 14. september 2020. Foto: Patrick Semansky / AP / NTB.

Utenrikspolitikk har ikke vært blant mine favorittområder før 2020–valget i USA. Jeg undrer meg over at mens det er nesten taust om Bidens politikk, serverer NRK enda mer materiale om Trump, for tiden i serien «Verden under Trump». Hvorfor reiser de ikke spørsmål om at Biden kan være instrument for totalitære ideologier og tunge markedskrefter?

Hvordan kan det ha seg at Trump kalles postfaktuell når det ser ut til at problemet med faktavegring er langt mer uttalt på den sosialistiske siden? Det er de som gjøre visse temaer tabu og stenger folk ute fra medieplattformer. I USA er det risikabelt for universitetsansatte å vise holdninger som ikke samsvarer med det politisk korrekte. Svikter de de tradisjonelle verdiene mens de overser de egentlige truslene?

Denne uka kom jeg over interessant bakgrunnsstoff presentert av John Guandolo. Han er tidligere FBI-agent og har leda strategiske analyser om islamtrusselen og om kommunismens strategier. Goandolo har stifta organisasjonen og nettstedet Understanding The Threat. De har tiltak som opplysningsarbeid og trening av sikkerhetspersonale for å føre makten tilbake til folket. Storkapitalen og medienes makt var ikke tema i denne dokumentaren.

Goandolo viser et opptak fra 1984 med tidligere KGB-agent Yuri Bezmenov (1939–1993), som hoppet av til Canada. Han var trent i og underviste i å bryte ned andre land. Sitat:

«Den største form for krigskunst er ikke å sloss, men å undergrave alt av verdi i fiendens land inntil realitetsforståelsen til fienden er så rota til at han ikke ser deg som fiende.»

Bezmenov hevder at prosessen med demoraliseringen tar 15–20 år. Det satses på studentene ved bl.a. å undervise i marxistisk ideologi. Den blir ikke balansert opp mot amerikanske verdier. 68-generasjonen og senere grupper har blitt trent i visse reaksjoner på kapitalisme, og kritisk raseteori er pensum i flere fag.

Bezmenov mener at prosessen er fullført for USA sitt vedkommende allerede på det tidspunktet.

I dag er det tydelig at marxistiske krefter kommer til overflaten både gjennom forakt for amerikanske verdier og den volden de marxistisk trente organisasjonene som BLM og Antifa utøver. De vil rive ned før paradis kan etableres. Kan rettferdiggjøring av valgfusk være et tegn på at kreftene er på god vei til å nå sine mål?

Destabiliseringen tar 2–5 år, sier Bezmenov. Det kan sees på økonomisk utvikling, relasjoner til andre nasjoner og forsvarssystemet (fra ca. en time og 13 minutter ut i opptaket).

Nå holder Biden på å legge grunnlaget for akselererende inflasjon ved tiltakspakken sin på 1,3 billioner dollar. Han gjenoppretter i tillegg USAs støtte til FNs kanskje illusoriske klimatiltak, og han vil tilbake til Obamas tvilsomme relasjon til Iran, samtidig som han slipper hundretusener inn fra Mexico. Mange av dem bærer med seg Covid-19 og våpen. Trafikken er administrert av mektige mexicanske kartell. Disse kartellene importerer narkotika fra Kina for å omsette dem i USA. Trumps preventive tiltak blir satt ut av spill, men heldig vis tar Texas nå saken i egne hender.

Et av tegnene på Bidens manglende støtte i folket er talen han holdt om American Rescue plan denne uka. I skrivende stund har den blitt sett 32.276 ganger på Det Hvite Hus sin YouTube– kanal. Den har fått 252 tomler opp og 6400 tomler ned! En 20 år gammel YouTuber som snakker om valget, har i samme tidsrom fått 21.660 visninger med 5.200 tomler opp og 5 ned. Hva sier det om han som skal ha vunnet valget med rekordmange 81 millioner stemmer?

Guandolo har lang fartstid som islam-motstander. Som kommunismen har islam fått innpass i universitetene, og den blir møtt med lite motstand i skolene. I en lærebok for muslimske barn i 11–12-årsalderen står det at muslimer vet at Allah er det øverste vesenet i universet, og derfor må hans lover være grunnlaget for all menneskelig virksomhet inkludert de juridiske og politiske systemene. Hovedkilden er Koranen og Sunnaen. Det hevdes at muslimer drømmer om å etablere islams makt i verden, og at de har plikt til å være lojale mot islam. De som dør i jihad kommer rett til paradis. Hva skal barn stille opp imot dette?

Guandolo viser eksempel på hvordan USA har manipulert med språket for å tilfredsstille islamske krefter:

I 9/11-kommisjonens rapport står det: «Terminologi er viktig for å definere våre mål og for å fjerne sperrene til folks hjerter og sinn.» I rapporten er ordet «fiende» nevnt 39 ganger, jihad 126 ganger, muslim 145 ganger, al–Qaida 36 ganger og islam 322 ganger. I FBIs antiterrorleksikon er det meste av dette borte. «Voldelig ekstremisme» er brukt 29 ganger der.

Både Clinton, Al Gore og Bush har hatt muslimske rådgivere som har deltatt i fredsprosesser i Midt-Østen på vegne av USA. Hillary Clinton har hatt Huma Abedin som sin nærmeste støttespiller, en kvinne som har sterke familiære bånd til Det muslimske brorskapet. Deres mål er langsiktig og klart: Arbeidet består i å eliminere og ødelegge vestlig sivilisasjon innenfra og sabotere dens miserable hus ved hjelp av deres egne og de troendes hender slik at Allahs religion kan seire over alle andre religioner. Dette er fakta som de politisk korrekte hevder er konspirasjonsteorier.

Kommunistene og islamistene ser ut til å ha de samme langsiktige målene og litt av de samme metodene. En av dem er å kontrollere narrativet ved til dels uærlige og skjulte framgangsmåter. Begge har tyranniske styresett som mål. Et eksempel er Russiagate-prosjektet. I over fire år har demokratene plassert desinformasjon om Trumps kontakt med russerne i mediene for så å bruke millioner på «etterforskning» av påstått valgfusk. Denne uka kunne NRK meddele CIAs mistanker om at Trump benytta russiske kontakter til å manipulere 2020–valget. Er dette dekkoperasjon for demokratenes egne metoder? Et annet eksempel er Bidens påstand om at Antifa er en teori. En svært så voldelig sådan, spør du meg. BLM er trente marxister som spiller på påstanden om systemisk rasisme. De politisk korrekte spiller med.

Utbredt valgfusk skal ha foregått i USA lenge, og det har bygget seg opp gjennom flere tiår. For oss i Norge er det nesten umulig å forstå at det kan gjennomføres i den grad det nå kan se ut til å ha skjedd i USA. Guandolo nevner Transition Integrety Project for 2020-valget. Det kan leses på nettet. Ser vi gjennom det, så ser det ut som om begge partiene var felles om prosjektet for å avverge valgfusk. Samtidig kommer demokratenes mistillit til republikanerne tydelig fram ved at de antar som høyst sannsynlig at valget i november ville bli prega av kaos. De forventa at Trump ville komme til å bestride resultatet ved hjelp av lovlige og ulovlige midler for å beholde makta. Guandolo: «De sier hva de skal gjøre. De gjør det, og så legger de skylden på republikanerne.» De formulerte sine egne (anti–)valgfuskstrategier slik:

– Organisere 1000 influensere for å fordømme forsøk på å stjele valget.
– Rekruttere moderate republikanske guvernører som Baten og Hogan for å danne en Election Protection Coalition.
– Samarbeide med lokale demokratiske valgoffiserer og representanter fra
 teknologisektoren for å overvåke stemmetellingen.
– Inkludere ledere av trossamfunn.

Det ser nå ut som om demokratene har var grundig forberedt på å «redde» nasjonen fra Trump ved å bruke alle mulige midler til å gjennomføre valgfusket, inkludert elektroniske innblanding fra Kina og Iran. De engasjerte lokale krefter på flere måter både før og under opptellingen, bl.a. ved å instruere vakter til å holde republikanske observatører på lang nok avstand fra opptellingen. Jeg siterer etter Biden i en tale han holdt: «Vi har en situasjon der vi har satt sammen den mest utbredte og inkluderende valgfuskorganisasjonen i amerikansk politisk historie.» (Jeg er obs. på at dette kan være manipulert lyd.) Time Magazine gjorde i et oppslag 4.2. forsøk på å rettferdiggjøre tiltakene.

Guandolo sier han har sett overbevisende mengder bevis på at valgfusket i 2020 har overgått alle andre valg. De har gjort som de sa de skulle, bare med deres egen vri og med noen flere tiltak: De har etter all sannsynlighet trykket opp hundretusenvis av falske stemmesedler. Nå har de blitt filma – i makulert tilstand. Noen av dem skal ha blitt brent.

Endelig ser vi en stat som tar tak i alle de tydelige tegnene på valgfusk fra demokratenes side. Til uka åpner Arizona for granskning av bl.a. Dominion-maskinene. Det er avsatt 1 måned til saken. Vi kan bare vente i spenning på å se om norske medier vil si noe selv om saken skulle få konklusjoner de ikke liker.

Guandolo spør: Hvorfor sier lærde at barna lærer noe annet enn det de faktisk lærer? Jeg spør: Hvordan kan marxistisk tankegods ha fått så stort innpass i en nasjon som har uttrykt frykt for kommunismen så lenge jeg kan huske?

I stedet for å være åpen om problemene, kan politisk korrekte nyte Trump-hat og sysle med tiltak mot muslimhat. Det er i hvert fall best å si minst mulig om truslene fra islamister og marxister og det tankegodset de henter inspirasjon fra.

Enn så lenge kan vi i Norge nyte godt av ryddige valgprosesser, romslige sosialbudsjetter og utdanningsmuligheter for alle, noe som er det beste et sosialistisk tankegods har brakt med seg for oss. De aller fleste lever lykkelig uvitende om truslene som kan ligge på lur ute og hjemme. Jeg er i alle fall glad for at jeg så langt har fått leve mitt liv på stigende velferdsbølge.

 

 

Kjøp Asle Tojes siste bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.