Tavle

FBI har sendt ut et bilde av en ung dame og sier hun var med i opptøyene i og rundt Capitol Hill 6. januar. De ber publikum om hjelp til å finne hennes navn. Det får Sebastian Gorka til å spørre: Hvor er tilsvarende etterlysningsbilder av Antifa- og BLM-aktivister som FBI sendte ut?

Å stille spørsmålet er å få svaret: Det ble ikke sendt ut noen lignende bilder.

Tucker Carlson tok i natt opp at en politisjef sier at det var høyreekstreme og hvite nasjonalister utenfor Kongressen 6. januar. Tucker opplyser at FBI har siktet 199 personer med navn. Tuckers stab har funnet ut at fire av dem er hvite nasjonalister. Fire av 199. Det var ikke hvite nasjonalister som var med i møtet til Trump. Det var vanlige mennesker, men politiet forsøker å hisse opp befolkningen med falsk informasjon.

Det er en farlig lek. Folk på konservativ side stoler ikke lenger på politiet og ville neppe angitt en person de kjente. Slik er forholdene blitt.

 

 

– Medlemmer av militsgrupper som var til stede 6. januar, har uttrykt ønsker om å sprenge bygningen og drepe så mange kongressrepresentanter som mulig i forbindelse med talen om rikets tilstand, sier Yogananda Pittman, fungerende sjef for politistyrken i Kongressen, ifølge Reuters.

Kjøp Peder Jensens bok her!

Les også