Forsvarsminister Peter Hultqvist angriper SD med løsrevne sitat som vi har hørt før. Han vil alarmere Kristdemokraterna og Moderaterna mot å ta SD som støtteparti for en eventuell regjering. Men tror ikke Hultqvist at KD og M har hørt disse argumentene tusen ganger før? Er målet heller å sette dem i skammekroken? Men i den svenske skammekroken står sossarna, kan Jimmie Åkesson fortelle. Han ramser opp ukontrollert innvandring, skytingen på gatene og pandemien. Det vil ikke Hultqvist snakke om. Han anklager Åkesson og SD for å «skapa klyftor» og sette mennesker opp mot hverandre. I hvilket år lever han?  er det SD som skaper kløftene eller er det en innvandringspolitikk ute av kontroll? Sossarna er helt tanketomme.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.