De forsøkte å få ram på Trump i fire år, men måtte ta i bruk mobb og kulturstorming for å piske opp en volatil stemning. Republikanerne var passive, og selv militære ledere sviktet. Planen var å skape kaos. Covid ga et godt grunnlag. Nå er Washington en okkupert by, og Bidens team kommer til å bruke makten til å forandre Amerika for godt.

Det hele begynte med at George Floyd fikk et kne i nakken og døde. Det venstreorienterte Amerika gikk amok. Justice! I rettferdighetens navn brente de hele kvartaler ned, og opptøyene utviklet seg til plyndringstokt.

De sa det var mot politivold, men gikk så over til å kreve at politiets budsjetter skulle krympes. Defund the Police! Demokratene støttet dette.

Black Lives Matter ble en mega-bevegelse som tiltrakk seg mega-donorer.

De sa de var mot historiske overgrep og ville fjerne symbolene på disse overgrepene, og begynte med statuer og navn på bygninger og gater. Snart omfattet den kulturelle raseringen også noen av USA største helter.

Biden gjorde kampen mot «systemic racism» til en hjørnesten. Biden har sittet i Washington i 47 år. Har han tiet i alle disse år? Han sier nå at kampen mot «systemic racism» skal gjennomsyre alle departement.

Kampen mot Trump har vært en kampanje som har mobilisert og gjort en stor del av venstresiden til en mobb. Den fikk praksis og armslag i sommermånedene. Skadene beløper seg til 2 milliarder dollar.

6. januar fikk anti-Trump-falangen mulighet til å kalle Trumps tilhengere en mobb. Det var rundt 400 inne i Kongressen, av mellom 250.000 og 400.000 utenfor. Men disse har en annen status enn f.eks. Obamas innsettelse. De fortjener ikke respekt. De er hvite nasjonalister og ekstremister.

Derfor ble det utplassert 27.000 soldater foran innsettelsen av Biden, og et to meter høyt gjerde med barberblader. Styrken er redusert til 7000 soldater. Selv utplasseringen til mars er anslått å koste 450 millioner dollar. Men det sies at den skal bli stående til september.

Hva er poenget? Hvilket budskap er det Biden og hans team vil sende?

De sier: Vi har makten, og vi gjør hva vi vil.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.