Roger Stone er blitt noe av en helt etter at FBI slo til mot huset hans i Florida som om det var en ettersøkt terrorist: 26 FBI-agenter stormet huset hvor en gammel mann og hans døve kone bodde. Med CNN på slep. Historien talte ikke til FBIs fordel. Foto: Joshua Roberts/Reuters/NTB

Trump har benådet 49 personer på tampen av året og blant dem er hans tidligere valgkampsjef Paul Manafort, tidligere valgkampmedarbeider George Papadopoulos og vennen Roger Stone.

Manafort hadde noen konsulentoppdrag i Ukraina som han ikke rapporterte til skattemyndighetene. Det samme hadde bror til Clintons valgkampleder, John Podesta, men han slapp unna. Manafort fikk en røff behandling med total isolasjon for å knekke ham og få ham til å vitne mot presidenten.

Det samme skjedde med Roger Stone og George Papadopoulos. De var i samme klasse som tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn.

De ble påført store advokatutgifter for å kunne forsvare seg. Med Flynn truet de med å gå løs på sønnen hans. Det var da han innrømmet å ha løyet til FBI. Men det var en løgn at han hadde løyet. Det var kun for å tilfredsstille etterforskerne.

Roger Stone er en farverik person som etterforskerne håpet kunne fortelle dem om forbindelsen mellom russerne og Trump via Wikileaks. Hvis Assange handlet på oppdrag for russerne og Trump, ville linken bestå som ville inkriminere Trump.

Stone argued that the Special Counsel «admitted that there was no ‘factual’ evidence whatsoever of coordination, collaboration or collusion between me, any Russians, WikiLeaks or publisher Julian Assange.»

Etterforskerne var ikke opptatt av sannhet. De var opptatt av syltynne bevis som kunne blåses opp. Indisier holdt. Eller som dommeren i saken mot Manafort og Rick Gates sa: You want them to compose. Dere vil ha dem til å komponere, dikte opp.

Anti-Trump-mediene har aldri villet innrømme at etterforskningen var en skandale. De har heller ikke ville innrømme at de ikke fant noe, hvilket taler enda mer til Trumps fordel. Det var no there there. Likevel har de hamret og hamret.

Det har aldri kommet noen unnskyldning fra Demokratene som var ledende i forfølgelsen – Adam Schiff og Nancy Pelosi og mediene oppfører seg som om anklagene aldri ble motbevist.

Derfor benåder Trump dem. Når mediene og Demokratene ikke kan innrømme uretten, må presidenten gjenopprette den.

NTB tilhører de uapologetiske – take no prisoners mediene:

USAs president Donald Trump har benådet ytterligere 29 personer, blant dem tidligere valgkampsjef Paul Manafort og sin svigersønns far Charles Kushner.

Manafort soner en fengselsstraff på sju og et halvt år etter å ha blitt dømt for en lang rekke lovbrudd i fjor, blant annet skatteunndragelse og banksvindel.

Charles Kushner er faren til Trumps svigersønn Jared Kushner, en av presidentens nærmeste rådgivere og sentral i Trumps fredsplan for Midtøsten. Charles Kushner er eiendomsutvikler og har innrømmet skyld på tiltalepunkter om påvirkning av vitner og skatteunngåelse i 2004.

Roger Stone, en nær Trump-venn som i februar ble dømt til tre år og fire måneder i fengsel for å ha løyet til Kongressen, påvirket vitner og hindret Kongressens gransking av om Trumps kampanje samarbeidet med russerne før valget i 2016, er også blant de 29 som ble benådet onsdag.

Dermed har Trump benådet 49 personer de siste to døgnene. Blant de 20 som ble benådet tirsdag, var fire personer som er dømt for krigsforbrytelser.

Trump issues new wave of 26 pardons, three commutations
 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.