Mens raseriet vokser i USA, hos velgere som føler seg lurt, er situasjonen i Norge mer preget av motløshet blant folk som regner seg som konservative. Årsaken er selvsagt tirsdagens «oppgjør» i og med Oslo FrP. Hans Rustad tar en «en Trump» og og ber folk holde håpet oppe.

Tidligere på onsdagen ble den ekskluderte lederen av Oslo FrP, Geir Ugland Jacobsen, intervjuet av Rustad. Det direktesendte intervjuet kan du se på vår YouTube-kanal.

I dagens utgave av Dagsorden tar Hans Rustad utgangspunkt i dette vakuumet som gårsdagens oppgjør har skapt for velgere som ikke lenger føler at de har noe norsk parti de kan føle seg hjemme i. I samtalen med Geir Furuseth tar Rustad utgangspunkt i Donald Trumps maning til sine velgere – og republikanske ledere – som ikke lenger tør eller vil støtte ham.

Rustad viser til at det finnes historisk presedens for Trumps legale kamp for å få anerkjent at valget ikke gikk riktig for seg. Før Furuseth og seerne aner ordet av det, trekker Rustad opp paralleller til Norge, og viser at det finnes håp.

 

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂