Massehysteriet mot Trump når stadig nye høyder. Men, i Norge fikk Documents redaktør Hans Rustad støtte fra sin kollega i Nettavisen, Gunnar Stavrum.  Et lyspunkt i en uoversiktlig verden der de store teknologiselskapene har kastet alle hemninger over bord. Dagsorden viser også et intervju med den pensjonerte amerikanske generalen McInerney som går viralt på nettet.

 

Vi kan ikke innestår for at hva generalen på 83 år sier er korrekt, men generalen som var den eneste av 88 pensjonerte generaler som åpent gikk ut og støttet Trumps kandidatur i 2016. Intervjuet har gått viralt på nettet, og vi mener også norske seere bør få se hva som opprører svært mange amerikanere som ikke tror på Demokratenes versjon av valget. Særlig ikke etter at Big Tech nå har satt i gang sin hvitvaskingskampanje.

Programledere er som vanlig Hans Rustad og Geir Furuseth.