En anonym norsk investor har bestemt seg for å gi Kent Andersens suksessbok «Klima Antiklimaks» i julegave til alle de 169 representantene på Stortinget.

Onsdag formiddag dro en glad og beæret forfatter til boklageret for å ordne med leveringen av bøkene til stortingsrepresentantene, som får en hilsen fra Document sammen med boken.

En dyp takk til giveren fra oss alle sammen!

Heldigvis er det fremdeles sånn at enkeltindivider kan gjøre en positiv forskjell med sine personlige initiativ og ditto giverglede.

Det gjør inntrykk både på forlag og forfatter at en privatperson som vil Norge vel, betaler av egen lomme for at de folkevalgte skal få noen solide motforestillinger mot en av de mest påtrengende vedtatte sannhetene i vår tid.

For er det nå egentlig sånn at planeten trues av farlig overoppheting på grunn av menneskehetens CO2-utslipp, og at menneskeheten kan styre unna en slik vanskjebne ved selv å ta noen radikale grep, som betyr at verdens land må innrette seg radikalt annerledes?

Mange høyt kvalifiserte vitenskapsfolk, også autoriteter på atmosfærens fysikk, ikke bare avviser det, de mener også at de foreslåtte løsningene, som for Norges vedkommende blant annet innebærer visuell forurensning av naturen, er verre enn det mer eller mindre innbilte problemet.

På dette feltet er det bare å avvente et paradigmeskifte, som sterke interesser for all del ikke vil ha noe av.

Det var Kent Andersen selv som først kunngjorde nyheten om gaven til stortingsrepresentantene på Facebook-siden til «Klima Antiklimaks».

Klimasaken er et psykologisk og sosialt fenomen som også er blitt et politisk fenomen, sier forfatteren fremfor kamera i forbindelse med sitt besøk på boklageret. Vi lever i et massehysterisamfunn, konkluderer han. Alle som har tilbrakt mer enn fem minutter i noen av de såkalte sosiale medier, kan bekrefte dette siste.

Den som unner kjente og kjære den samme lektyren som den anonyme velgjøreren vil gi landets øverste representanter, vet hva de må gjøre!

 

Årets julegave! Kjøp Kents bok om klimahysteriet her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.