En ny bok er litt som et nytt barn. Kent har fire av hver. Foto: Document.

Så glad ser en forfatter ut idet han første gang holder fysisk i sitt nye verk!

Kent Andersens bok «Klima Antiklimaks» har nå ankommet boklageret fra trykkeriet, og alle dere tallrike som har forhåndsbestilt dette hardtslående oppgjøret med samtidens største massehysteri, vil snart få det i postkassen. Med denne farten vil det behøves et nytt opplag nesten før distribusjonen av det første er i gang.

Vi minner om at boken vil bli lansert for publikum sentralt i Oslo førstkommende torsdag klokken 19.

Vi har også gleden av å kunngjøre at professor Ole Henrik Ellestad vil medvirke under arrangementet.

Ole Henrik Ellestad. Foto: Jarle Vines (Creative Commons Attribution Sharealike 3.0)

Ellestad har hatt en rekke fremtredende vitenskapelige posisjoner, og var i tiden 2012–15 leder for organisasjonen Klimarealistene, hvor han i dag er et av flere prominente medlemmer av det vitenskapelige rådet.

Med forfatteren, Ellestad og Document-redaksjonen til stede ligger alt til rette for en klimapolitisk festforestilling, der en uformell samtale om viktige problemstillinger på klimafeltet vil etterfølge forfatterens egen presentasjon av sitt verk.

Dørene åpner en halvtimes tid før det hele begynner, og det er bar i lokalene. Vi sees!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.