Kent Andersen med årets viktigste bok. Foto: Document.

Kent Andersen er en av landets fremste kapasiteter på klimasaken og har utgitt boken «Klima Antiklimaks». Nå forsterker han gruppen «Folkeopprøret mot Klimahysteriet».

I tillegg til å være journalist hos Document og forfatter skal nå Kent Andersen ta et enda større ansvar for å spre sunn fornuft i klimasaken.

Ledelsen i Facebook-gruppen «Folkeopprøret mot Klimahysteriet» har i dag sendt ut denne pressemeldingen:

Kent Andersen blir pressetalsmann for Folkeopprøret mot Klimahysteriet

Fra og med 1. Desember blir Kent Andersen offisiell pressetalsmann for folkeopprøret mot klimahysteriet, og vil fungere som ansikt utad for ledelsen i gruppa.

Andersens oppgave blir å ha kontakt med pressen, lage innlegg med gruppens policy, og holde pressebriefinger. Andersen vil ikke inngå som en del av ledelsen eller eierskapet av facebookgruppen, men være tett knyttet til oss, og bidra med strategisk og taktisk planlegging, utvikle våre kommunikasjonsplattformer, og vår policy frem mot valget 2021.

Kent Andersen er født i 1962, og er forfatter og journalist av yrke. Han har i mange år vært en skarp og profilert kritiker av klimahysteriet, og ga nylig ut boken «Klima Antiklimaks», som allerede har nådd 3. opplag. I tillegg har han lang fartstid i politikken, og er derfor et viktig tilskudd til FMK‘s arbeid med å videreutvikle Folkeopprøret.

Frem mot det viktige valget i 2021, ønsker ledelsen å revitalisere FMK, gjøre den mer dynamisk, og gi gruppen en mye tydeligere profil. Først og fremst for å samle flest mulig medlemmer i et stadig større fellesskap mot den ødeleggende klimapolitikken – men forhåpentlig også å få mer politisk tyngde.

Pr. i dag har Facebookgruppen 165.900 medlemmer, og representerer således en betydelig andel av velgermassen. Med Kent Andersen på laget håper vi at FMK vil bli tatt mer på alvor politisk, og blir en tydeligere stemme for de som er skeptiske til det altomfattende klimahysteriet.

Knut Amundsen.

 

Ennå ikke lest den? Bestill den i dag, perfekt som julegave til deg selv eller andre:

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!
Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.