Forsiden på boken, som er utgitt av Wigestrand forlag.

Daglig blir du bombardert med påstander om hva klimavitenskapen viser, og siden 97 prosent av alle klimaforskere er enige, kan du stort sett bare holde munn og betale klimaavgifter i desperat taushet. Ethvert forsøk på kritikk eller debatt av den totalitære klimapolitikken blir øyeblikkelig sablet ned med denne påstanden: at vitenskapen er klar, og tiden for debatt er over. Men det er løgn, og nå har det kommet en bok som beviser det:

Når klimahysterikere kommer med sine ville påstander om vitenskapelig konsensus, eller at dommedag er nær igjen og igjen, har det alltid vært vanskelig å imøtegå, for hvor finner man data som viser at det ikke er noen klimakrise, og at CO2 ikke er noe problem for menneskeheten? Hvor finner man historikk og fakta om istider, vulkaner, tornadoer, havstigning og isbreer? Hva skal man egentlig slenge i bordet?

Det problemet løser boken «Motvekt – Fakta om klima». Den er skrevet av Gregory Wrightstone, som er geolog og har jobbet med Jorden og dens prosesser i mer enn 35 år, og dermed er like godt innenfor sekkebetegnelsen «klimaforsker» som noen. At den norske oversetteren er biologen Morten Jødal, mannen mak nettstedet Miljømytene, er selvfølgelig heller ikke noe aber.

60 ubehagelige fakta som avkler klima-konsensusen

Boken hans er en vitenskapelig oppsummering på 128 sider og inneholder 60 fakta som hver for seg river den påståtte «konsensusen» i fillebiter. Til sammen fungerer hele boken som å puste i en pose hvis man lider av den mediepåførte panikkangst-tilstanden «klimahysteri»: Her finner du tallene, grafikken, vitenskapen, forskningen og dataene. Her finner du sammenhengene og sammendraget du trenger for å bevise at dagens klimaforskning i virkeligheten er en suppe av betalt synsing i utvalg.

Som forfatter av boken «Klima Antiklimaks» var det en fornøyelse å lese denne boken, den er nemlig alt «Klima Antiklimaks» ikke er: Mens «Klima Antiklimaks» er en total sosiologisk gjennomgang av klimasaken, basert på journalistikk rundt massepåvirkning og propaganda, holdt i en lett, folkelig tone uten masse kildehenvisninger – er «Motvekt» hovedsakelig vitenskapelig og tar for seg de akademiske sidene av den påståtte klimakrisen, basert på forskning, tall og data, med massevis av kildehenvisninger. Den virker bunnsolid rent faglig.

Mens «Klima Antiklimaks» er boken du trenger for å forstå bakgrunnen, helheten og sammenhengen i det altomfattende klimahysteriet, er «Motvekt» boken du trenger når noen snakker om ren klimaforskning og ber deg komme med vitenskapelige bevis og dokumentasjon. Klimahysterikerne og PR-industrien bak kommer naturligvis aldri til å anerkjenne verken bevisene eller dokumentasjonen, ettersom de er del av en totalitær bevegelse, men her har du hvert fall fakta å fyre av mot enhver som måtte be om det.

Jeg er naturligvis sterkt inhabil til hvilken bok du bør kjøpe, så jeg kan bare anbefale at du kjøper begge, for disse bøkene utfyller hverandre perfekt. Da sitter du med både en vitenskapelig sniper-rifle og et sosiologisk/politisk haglgevær i beltet. Det bør få selv de verste klimafanatikerne til å løpe og gjemme seg.

Tittel: «Motvekt – Fakta om Klima»

ISBN: 9 788291 402591

Pris: 299 kr

Selges hos:  Forlaget, Klimarealistene, eller i bestilling hos din lokale bokhandler.

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her, nå 2. opplag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.